Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66 |
C.II.20375 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Adaosuri în produsele alimentare |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1972 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 180p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Adaosuri în produsele alimentare |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.176 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Aditiv alimentar |
Condiment natural (industria alimentară) | |
[nedefinit] | 7-25 |
Subiect | Colorant alimentar |
[nedefinit] | 26-59 |
Subiect | Substanţă acidulantă (industria alimentară) |
[nedefinit] | 60-79 |
Subiect | Substanţă îndulcitoare (industria alimentară) |
[nedefinit] | 80-91 |
Subiect | Substanţă antioxidantă (industria alimentară) |
[nedefinit] | 98-108 |
Subiect | Substanţă antiseptică (industria alimentară) |
[nedefinit] | 109-130 |
Subiect | Vitamină (utilizare în industria alimentară) |
[nedefinit] | 131-146 |
Subiect | Substanţă gelifiantă (industria alimentară) |
[nedefinit] | 147-158 |
Subiect | Chimie alimentară |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664:62.002.3 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | MARINESCU, ION |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 46198 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 112259 / 112259 | C | Împrumut | Da | 66 | |
2. | 102942 / 102942 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
C | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|