| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 66 |
| C.II.20375 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Adaosuri în produsele alimentare |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1972 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 180p.:fig.,tab. |
| Titlu | |
| Titlu | Adaosuri în produsele alimentare |
| Notă generală | |
| Textul notei | Bibliogr. p.176 |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Aditiv alimentar |
| Condiment natural (industria alimentară) | |
| [nedefinit] | 7-25 |
| Subiect | Colorant alimentar |
| [nedefinit] | 26-59 |
| Subiect | Substanţă acidulantă (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 60-79 |
| Subiect | Substanţă îndulcitoare (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 80-91 |
| Subiect | Substanţă antioxidantă (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 98-108 |
| Subiect | Substanţă antiseptică (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 109-130 |
| Subiect | Vitamină (utilizare în industria alimentară) |
| [nedefinit] | 131-146 |
| Subiect | Substanţă gelifiantă (industria alimentară) |
| [nedefinit] | 147-158 |
| Subiect | Chimie alimentară |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 664:62.002.3 |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | MARINESCU, ION |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 46198 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 112259 / 112259 | C | Împrumut | Da | 66 | |
| 2. | 102942 / 102942 | L | Împrumut | Da | 66 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| C | Împrumut | 1 |
|
| L | Împrumut | 1 |
|