Chimie analitică : Manual pentru liceele de specialitate - anul II vol. 2

Autor chat
Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1962
Subiect Produs industrial (analiză chimică)
Produs alimentar (analiză chimică) chat
Zahăr (analiză chimică) chat
Bomboane (analiză chimică) chat
Îngheţată (analiză chimică) chat
Miere (analiză chimică) chat
Alcool (analiză chimică) chat
Vin (analiză chimică) chat
Bere (analiză chimică) chat
Proteină (analiză chimică) chat
Brânzeturi (analiză chimică) chat
Condiment (analiză chimică) chat
Cafea (analiză chimică) chat
Ceai (analiză chimică) chat
Cacao (analiză chimică) chat
Ciocolată (analiză chimică) chat
Note Bibliogr. p.283

54; C.II.16078

ARMEANU, VIRGIL
    Chimie analitică : Manual pentru liceele de specialitate - anul II.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1962.
    251p.:fig.,tab..    
    Bibliogr. p.283.

    I Vlănţoiu Gheorghe
    II Vlănţoiu Gheorghe(coautor)

    1. Produs industrial (analiză chimică)
    2. Produs alimentar (analiză chimică)
    3. Zahăr (analiză chimică)
    4. Bomboane (analiză chimică)
    5. Îngheţată (analiză chimică)
    6. Miere (analiză chimică)
    7. Alcool (analiză chimică)
    8. Vin (analiză chimică)
    9. Bere (analiză chimică)
    10. Proteină (analiză chimică)
    11. Brânzeturi (analiză chimică)
    12. Condiment (analiză chimică)
    13. Cafea (analiză chimică)
    14. Ceai (analiză chimică)
    15. Cacao (analiză chimică)
    16. Ciocolată (analiză chimică)

543

035 __ $a 54
035 __ $a C.II.16078
101 __ $arum
200 __ $aChimie analitică $eManual pentru liceele de specialitate - anul II $hvol. 2
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1962
215 __ $a251p.:fig.,tab.
299 __ $aChimie analitică : Manual pentru liceele de specialitate - anul II vol. 2
300 __ $aBibliogr. p.283
606 __ $aProdus industrial (analiză chimică) $b67-191
606 __ $aProdus alimentar (analiză chimică) $b192-282
606 __ $aZahăr (analiză chimică) $b199-205
606 __ $aBomboane (analiză chimică) $b205-209
606 __ $aÎngheţată (analiză chimică) $b209-212
606 __ $aMiere (analiză chimică) $b212-214
606 __ $aAlcool (analiză chimică) $b235-240
606 __ $aVin (analiză chimică) $b240-246
606 __ $aBere (analiză chimică) $b246-250
606 __ $aProteină (analiză chimică) $b250-266
606 __ $aBrânzeturi (analiză chimică) $b267-271
606 __ $aCondiment (analiză chimică) $b272-276
606 __ $aCafea (analiză chimică) $b277-278
606 __ $aCeai (analiză chimică) $b278-279
606 __ $aCacao (analiză chimică) $b279-281
606 __ $aCiocolată (analiză chimică) $b281-282
675 __ $a543
686 __ $a54
700 __ $aARMEANU, VIRGIL
702 __ $aVlănţoiu Gheorghe
702 __ $4coautor $aVlănţoiu Gheorghe
920 __ $a4573
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 49237 / 49237 L Împrumut Da 54
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu