Autor | CHINTESCU, GEORGE chat |
Editura | Tehnică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1982 |
Subiect | Animal domestic (produse zootehnice) |
Lapte (industrie) chat | |
Lapte (tehnologia prelucrării) chat | |
Produs lactat (industria alimentară) chat |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 636/637 |
C.II.15422 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1982 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 451p.:fig. |
Titlu | |
Titlu | Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Compoziţia şi proprietăţile laptelui de vacă |
Compoziţia şi proprietăţile laptelui de oaie | |
Compoziţia şi proprietăţile laptelui de bivoliţă | |
Compoziţia şi proprietăţile laptelui de capră | |
Colecţionarea şi condiţionarea laptelui după mulgere | |
Controlul calităţii laptelui | |
Laptele | |
Tehnologia produselor lactate | |
Laptele de consum | |
Pasteurizarea laptelui | |
Ambalarea şi depozitarea laptelui de consum | |
Controlul calităţii laptelui de consum | |
Utilaje pentru obţinerea laptelui de consum | |
Utilaje pentru transportul laptelui în fabrică | |
Utilaje pentru depozitarea laptelui | |
Utilaje pentru curăţirea laptelui | |
Utilaje pentru omogenizarea laptelui | |
Utilaje pentru pasteurizarea laptelui | |
Utilaje pentru sterilizarea laptelui | |
Utilaje pentru ambalarea laptelui de consum pasteurizat | |
Culturile selecţionate de bacterii lactice | |
Produse lactate acide | |
Iaurtul | |
Laptele bătut | |
Laptele acidofil | |
Chefirul | |
Controlul calităţii produselor lactate acide | |
Smântâna | |
Untul | |
Conserve de lapte | |
Produse lactate concentrate | |
Produse lactate uscate | |
Lapte praf | |
Zara praf | |
Zerul praf | |
Controlul calităţii conservelor de lapte | |
Îngheţata | |
Spălarea şi dezinfecţia în industria laptelui | |
Utilaje pentru obţinerea laptelui de consum | |
Utilaje pentru obţinerea de consum | |
Utilaje pentru fabricarea untului | |
Utilaje pentru uscarea laptelui | |
Utilaje pentru fabricarea îngheţatei | |
Igiena personalului din fabricile de produse lactate | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Animal domestic (produse zootehnice) |
Lapte (industrie) | |
Lapte (tehnologia prelucrării) | |
Produs lactat (industria alimentară) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 637.12.03 |
637.2.03 | |
637.3.03 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 636/637 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | CHINTESCU, GEORGE |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Grigore Ştefan |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Grigore Ştefan |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 7715 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 186408 / 186408 | A | Împrumut | Nu | 636/637 | |
2. | 186407 / 186407 | L | Împrumut | Da | 636/637 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|