| Autor | CHINTESCU, GEORGE chat | 
| Editura | Tehnică chat | 
| Loc publicare | Bucureşti | 
| An | 1982 | 
| Subiect | Animal domestic (produse zootehnice) | 
| Lapte (industrie) chat | |
| Lapte (tehnologia prelucrării) chat | |
| Produs lactat (industria alimentară) chat | 
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 636/637 | 
| C.II.15422 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum | 
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate | 
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti | 
| Editura | Tehnică  | 
| Data publicării | 1982 | 
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 451p.:fig. | 
| Titlu | |
| Titlu | Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate | 
| Notă de rezumat/abstract | |
| Abstract/Sumar | Compoziţia şi proprietăţile laptelui de vacă | 
| Compoziţia şi proprietăţile laptelui de oaie | |
| Compoziţia şi proprietăţile laptelui de bivoliţă | |
| Compoziţia şi proprietăţile laptelui de capră | |
| Colecţionarea şi condiţionarea laptelui după mulgere | |
| Controlul calităţii laptelui | |
| Laptele | |
| Tehnologia produselor lactate | |
| Laptele de consum | |
| Pasteurizarea laptelui | |
| Ambalarea şi depozitarea laptelui de consum | |
| Controlul calităţii laptelui de consum | |
| Utilaje pentru obţinerea laptelui de consum | |
| Utilaje pentru transportul laptelui în fabrică | |
| Utilaje pentru depozitarea laptelui | |
| Utilaje pentru curăţirea laptelui | |
| Utilaje pentru omogenizarea laptelui | |
| Utilaje pentru pasteurizarea laptelui | |
| Utilaje pentru sterilizarea laptelui | |
| Utilaje pentru ambalarea laptelui de consum pasteurizat | |
| Culturile selecţionate de bacterii lactice | |
| Produse lactate acide | |
| Iaurtul | |
| Laptele bătut | |
| Laptele acidofil | |
| Chefirul | |
| Controlul calităţii produselor lactate acide | |
| Smântâna | |
| Untul | |
| Conserve de lapte | |
| Produse lactate concentrate | |
| Produse lactate uscate | |
| Lapte praf | |
| Zara praf | |
| Zerul praf | |
| Controlul calităţii conservelor de lapte | |
| Îngheţata | |
| Spălarea şi dezinfecţia în industria laptelui | |
| Utilaje pentru obţinerea laptelui de consum | |
| Utilaje pentru obţinerea de consum | |
| Utilaje pentru fabricarea untului | |
| Utilaje pentru uscarea laptelui | |
| Utilaje pentru fabricarea îngheţatei | |
| Igiena personalului din fabricile de produse lactate | |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Animal domestic (produse zootehnice) | 
| Lapte (industrie) | |
| Lapte (tehnologia prelucrării) | |
| Produs lactat (industria alimentară) | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 637.12.03 | 
| 637.2.03 | |
| 637.3.03 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 636/637 | 
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | CHINTESCU, GEORGE | 
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Autor secundar | Grigore Ştefan | 
| Cod de legătură | coautor | 
| Autor secundar | Grigore Ştefan | 
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 7715 | 
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 186408 / 186408 | A | Împrumut | Da | 636/637 | |
| 2. | 186407 / 186407 | L | Împrumut | Da | 636/637 | 
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune | 
|---|---|---|---|
| A | Împrumut | 1 |  | 
| L | Împrumut | 1 |  |