Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1982
Subiect Animal domestic (produse zootehnice)
Lapte (industrie) chat
Lapte (tehnologia prelucrării) chat
Produs lactat (industria alimentară) chat

636/637; C.II.15422

CHINTESCU, GEORGE
    Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate.- Bucureşti : Tehnică , 1982.
    451p.:fig..    
    Compoziţia şi proprietăţile laptelui de vacă
    Compoziţia şi proprietăţile laptelui de oaie
    Compoziţia şi proprietăţile laptelui de bivoliţă
    Compoziţia şi proprietăţile laptelui de capră
    Colecţionarea şi condiţionarea laptelui după mulgere
    Controlul calităţii laptelui
    Laptele
    Tehnologia produselor lactate
    Laptele de consum
    Pasteurizarea laptelui
    Ambalarea şi depozitarea laptelui de consum
    Controlul calităţii laptelui de consum
    Utilaje pentru obţinerea laptelui de consum
    Utilaje pentru transportul laptelui în fabrică
    Utilaje pentru depozitarea laptelui
    Utilaje pentru curăţirea laptelui
    Utilaje pentru omogenizarea laptelui
    Utilaje pentru pasteurizarea laptelui
    Utilaje pentru sterilizarea laptelui
    Utilaje pentru ambalarea laptelui de consum pasteurizat
    Culturile selecţionate de bacterii lactice
    Produse lactate acide
    Iaurtul
    Laptele bătut
    Laptele acidofil
    Chefirul
    Controlul calităţii produselor lactate acide
    Smântâna
    Untul
    Conserve de lapte
    Produse lactate concentrate
    Produse lactate uscate
    Lapte praf
    Zara praf
    Zerul praf
    Controlul calităţii conservelor de lapte
    Îngheţata
    Spălarea şi dezinfecţia în industria laptelui
    Utilaje pentru obţinerea laptelui de consum
    Utilaje pentru obţinerea de consum
    Utilaje pentru fabricarea untului
    Utilaje pentru uscarea laptelui
    Utilaje pentru fabricarea îngheţatei
    Igiena personalului din fabricile de produse lactate.

    I Grigore Ştefan
    II Grigore Ştefan(coautor)

    1. Animal domestic (produse zootehnice)
    2. Lapte (industrie)
    3. Lapte (tehnologia prelucrării)
    4. Produs lactat (industria alimentară)

637.12.03
637.2.03
637.3.03


035 __ $a 636/637
035 __ $a C.II.15422
101 __ $arum
200 __ $aÎndrumător pentru tehnologia produselor lactate
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1982
215 __ $a451p.:fig.
299 __ $aÎndrumător pentru tehnologia produselor lactate
330 __ $aCompoziţia şi proprietăţile laptelui de vacă
330 __ $aCompoziţia şi proprietăţile laptelui de oaie
330 __ $aCompoziţia şi proprietăţile laptelui de bivoliţă
330 __ $aCompoziţia şi proprietăţile laptelui de capră
330 __ $aColecţionarea şi condiţionarea laptelui după mulgere
330 __ $aControlul calităţii laptelui
330 __ $aLaptele
330 __ $aTehnologia produselor lactate
330 __ $aLaptele de consum
330 __ $aPasteurizarea laptelui
330 __ $aAmbalarea şi depozitarea laptelui de consum
330 __ $aControlul calităţii laptelui de consum
330 __ $aUtilaje pentru obţinerea laptelui de consum
330 __ $aUtilaje pentru transportul laptelui în fabrică
330 __ $aUtilaje pentru depozitarea laptelui
330 __ $aUtilaje pentru curăţirea laptelui
330 __ $aUtilaje pentru omogenizarea laptelui
330 __ $aUtilaje pentru pasteurizarea laptelui
330 __ $aUtilaje pentru sterilizarea laptelui
330 __ $aUtilaje pentru ambalarea laptelui de consum pasteurizat
330 __ $aCulturile selecţionate de bacterii lactice
330 __ $aProduse lactate acide
330 __ $aIaurtul
330 __ $aLaptele bătut
330 __ $aLaptele acidofil
330 __ $aChefirul
330 __ $aControlul calităţii produselor lactate acide
330 __ $aSmântâna
330 __ $aUntul
330 __ $aConserve de lapte
330 __ $aProduse lactate concentrate
330 __ $aProduse lactate uscate
330 __ $aLapte praf
330 __ $aZara praf
330 __ $aZerul praf
330 __ $aControlul calităţii conservelor de lapte
330 __ $aÎngheţata
330 __ $aSpălarea şi dezinfecţia în industria laptelui
330 __ $aUtilaje pentru obţinerea laptelui de consum
330 __ $aUtilaje pentru obţinerea de consum
330 __ $aUtilaje pentru fabricarea untului
330 __ $aUtilaje pentru uscarea laptelui
330 __ $aUtilaje pentru fabricarea îngheţatei
330 __ $aIgiena personalului din fabricile de produse lactate
606 __ $aAnimal domestic (produse zootehnice)
606 __ $aLapte (industrie)
606 __ $aLapte (tehnologia prelucrării)
606 __ $aProdus lactat (industria alimentară)
675 __ $a637.12.03
675 __ $a637.2.03
675 __ $a637.3.03
686 __ $a636/637
700 __ $aCHINTESCU, GEORGE
702 __ $aGrigore Ştefan
702 __ $4coautor $aGrigore Ştefan
920 __ $a7715
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 186408 / 186408 A Împrumut Nu 636/637
2. 186407 / 186407 L Împrumut Da 636/637
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu