9789737725677
2009
Bucureşti
ASAB
Preparate din carne, Preparate din carne crude-maturate, Semiconserve din carne, Conserve din carne, Peşte şi subproduse din peşte, Peşte sărat, Peşte afumat, Conserve şi semiconserve din peşte, Icre, salate de icre, creme de icre şi lapţi, Industria vinului, Industria amidonului şi a produselor derivate, Industria morăritului
Tratat, Industria alimentară, Industria laptelui, Industria cărnii, Industria peştelui, Ou (industria alimentară), Industria conservelor de legume şi fructe (valorificarea deşeurilor), Vinificaţie (industrie), Industria zahărului, Cereale (conservare), Industria panificaţiei, pastelor făinoase şi biscuiţilor, Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale, Malţ (fabricare), Industria berii, Drojdie de panificaţie (obţinere), Industria alcoolului, Industria alcoolului (materii prime), Lapte (compoziţie şi proprietăţi), Produs lactat (industria alimentară), Produs lactat dietetic, Produs lactat concentrat, Lapte praf, Zer (industria laptelui), Unt (tehnologia prelucrării), Brânzeturi (tehnologia prelucrării), Cazeină (Industria laptelui), Lactoză, Produs zaharos (materii prime), Cafea (prelucrare), Bomboane (fabricare), Halva (fabricare), Drajeuri (fabricare), Jeleu (fabricare), Rahat (fabricare), Fondant (fabricare), Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară), Caramele (fabricare), Ciocolată (fabricare), Crupe de orez (obţinere), Pâine (fabricare), Paste făinoase (fabricare), Biscuiţi (fabricare), Napolitane (fabricare), Turtă dulce (fabricare), Grisine (fabricare), Sticksuri (fabricare), Pişcoturi (fabricare), Produs de patiserie fină, Margarină (fabricare), Margarină (tipuri şi compoziţie), Shortening (industria uleiurilor)
ISBN | |
Număr ISBN | 9789737725677 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66/T81 |
C.III.10221 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tratat de industrie alimentară |
Alte informaţii la titlu | Tehnologii alimentare |
Numărul părţii | vol. 2 |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | ASAB |
Data publicării | 2009 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 1147p.:il.,tab. |
Serii | |
Titlul seriei | Siguranţa alimentară |
Titlu | |
Titlu | Tratat de industrie alimentară : Tehnologii alimentare vol. 2 |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie la sfârşit de capitol |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Preparate din carne |
Preparate din carne crude-maturate | |
Semiconserve din carne | |
Conserve din carne | |
Peşte şi subproduse din peşte | |
Peşte sărat | |
Peşte afumat | |
Conserve şi semiconserve din peşte | |
Icre, salate de icre, creme de icre şi lapţi | |
Industria vinului | |
Industria amidonului şi a produselor derivate | |
Industria morăritului | |
Nivel subset | |
Titlu | Tehnologii alimentare |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Tratat |
Industria alimentară | |
Industria laptelui | |
[nedefinit] | 17-88 |
Subiect | Industria cărnii |
[nedefinit] | 89-176 |
Subiect | Industria peştelui |
[nedefinit] | 177-250 |
Subiect | Ou (industria alimentară) |
[nedefinit] | 251-260 |
Subiect | Industria conservelor de legume şi fructe (valorificarea deşeurilor) |
[nedefinit] | 261-306 |
Subiect | Vinificaţie (industrie) |
[nedefinit] | 307-372 |
Subiect | Industria zahărului |
[nedefinit] | 373-486 |
Subiect | Cereale (conservare) |
[nedefinit] | 599-712 |
Subiect | Industria panificaţiei, pastelor făinoase şi biscuiţilor |
[nedefinit] | 713-836 |
Subiect | Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale |
[nedefinit] | 837-952 |
Subiect | Malţ (fabricare) |
[nedefinit] | 971-989 |
Subiect | Industria berii |
[nedefinit] | 990-1059 |
Subiect | Drojdie de panificaţie (obţinere) |
[nedefinit] | 1061-1100 |
Subiect | Industria alcoolului |
[nedefinit] | 1101-1140 |
Subiect | Industria alcoolului (materii prime) |
[nedefinit] | 1101-1103 |
Subiect | Lapte (compoziţie şi proprietăţi) |
[nedefinit] | 17-37 |
Subiect | Produs lactat (industria alimentară) |
[nedefinit] | 17-86 |
Subiect | Produs lactat dietetic |
[nedefinit] | 25-29 |
Subiect | Produs lactat concentrat |
[nedefinit] | 29-36 |
Subiect | Lapte praf |
[nedefinit] | 36-38 |
Subiect | Zer (industria laptelui) |
[nedefinit] | 38-43 |
Subiect | Unt (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 43-47 |
Subiect | Brânzeturi (tehnologia prelucrării) |
[nedefinit] | 47-76 |
Subiect | Cazeină (Industria laptelui) |
[nedefinit] | 78-84 |
Subiect | Lactoză |
[nedefinit] | 84-86 |
Subiect | Produs zaharos (materii prime) |
[nedefinit] | 528-588 |
Subiect | Cafea (prelucrare) |
[nedefinit] | 589-596 |
Subiect | Bomboane (fabricare) |
[nedefinit] | 536-548 |
Subiect | Halva (fabricare) |
[nedefinit] | 548-553 |
Subiect | Drajeuri (fabricare) |
[nedefinit] | 554-558 |
Subiect | Jeleu (fabricare) |
[nedefinit] | 558-562 |
Subiect | Rahat (fabricare) |
[nedefinit] | 562-564 |
Subiect | Fondant (fabricare) |
[nedefinit] | 564-572 |
Subiect | Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară) |
[nedefinit] | 572-576 |
Subiect | Caramele (fabricare) |
[nedefinit] | 576-578 |
Subiect | Ciocolată (fabricare) |
[nedefinit] | 578-589 |
Subiect | Crupe de orez (obţinere) |
[nedefinit] | 702-704 |
Subiect | Pâine (fabricare) |
[nedefinit] | 713-790 |
Subiect | Paste făinoase (fabricare) |
[nedefinit] | 791-806 |
Subiect | Biscuiţi (fabricare) |
[nedefinit] | 806-817 |
Subiect | Napolitane (fabricare) |
[nedefinit] | 817-821 |
Subiect | Turtă dulce (fabricare) |
[nedefinit] | 821-823 |
Subiect | Grisine (fabricare) |
[nedefinit] | 823-825 |
Subiect | Sticksuri (fabricare) |
[nedefinit] | 825-826 |
Subiect | Pişcoturi (fabricare) |
[nedefinit] | 826-827 |
Subiect | Produs de patiserie fină |
[nedefinit] | 827-834 |
Subiect | Margarină (fabricare) |
[nedefinit] | 914-927 |
Subiect | Margarină (tipuri şi compoziţie) |
[nedefinit] | 914-927 |
Subiect | Shortening (industria uleiurilor) |
[nedefinit] | 927-935 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664(035) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/T81 |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Ana Alexandru |
Banu Constantin | |
Bârsan Iulian-Gabriel | |
Bărăscu Elena | |
Bordei Despina | |
Bulancea Mircea | |
Croitor Nicoleta | |
Gyemant Andrei | |
Hopulele Traian | |
Ionescu Aurelia | |
Iordan Maria | |
Jantea Carol | |
Nour Violeta | |
Panţuru Dumitru | |
Păsat Gheorghe | |
Răsmeriţă Doruleţ | |
Săhleanu Viorel | |
Stoica Alexandru | |
Stoicescu Antoaneta | |
Stroia Alexandru | |
Tofan Ioan | |
Cod de legătură | coordonator |
Autor secundar | Banu Constantin |
Cod de legătură | coperta |
Autor secundar | Tilea Ion |
Cod de legătură | coperta |
Autor secundar | Petrescu Alice Raluca |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Ana Alexandru |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Banu Constantin |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Bârsan Iulian-Gabriel |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Bărăscu Elena |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Bordei Despina |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Bulancea Mircea |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Croitor Nicoleta |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Gyemant Andrei |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Hopulele Traian |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Ionescu Aurelia |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Iordan Maria |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Jantea Carol |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Nour Violeta |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Panţuru Dumitru |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Păsat Gheorghe |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Răsmeriţă Doruleţ |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Săhleanu Viorel |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Stoica Alexandru |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Stoicescu Antoaneta |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Stroia Alexandru |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Tofan Ioan |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 105104 |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664 |
(035) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 464290 / 464290 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|