Tratat de industrie alimentară : Tehnologii alimentare vol. 2

Editura ASAB chat
Loc publicare Bucureşti
An 2009
Subiect Tratat
Industria alimentară chat
Industria laptelui chat
Industria cărnii chat
Industria peştelui chat
Ou (industria alimentară) chat
Industria conservelor de legume şi fructe (valorificarea deşeurilor) chat
Vinificaţie (industrie) chat
Industria zahărului chat
Cereale (conservare) chat
Industria panificaţiei, pastelor făinoase şi biscuiţilor chat
Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale chat
Malţ (fabricare) chat
Industria berii chat
Drojdie de panificaţie (obţinere) chat
Industria alcoolului chat
Industria alcoolului (materii prime) chat
Lapte (compoziţie şi proprietăţi) chat
Produs lactat (industria alimentară) chat
Produs lactat dietetic chat
Produs lactat concentrat chat
Lapte praf chat
Zer (industria laptelui) chat
Unt (tehnologia prelucrării) chat
Brânzeturi (tehnologia prelucrării) chat
Cazeină (Industria laptelui) chat
Lactoză chat
Produs zaharos (materii prime) chat
Cafea (prelucrare) chat
Bomboane (fabricare) chat
Halva (fabricare) chat
Drajeuri (fabricare) chat
Jeleu (fabricare) chat
Rahat (fabricare) chat
Fondant (fabricare) chat
Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară) chat
Caramele (fabricare) chat
Ciocolată (fabricare) chat
Crupe de orez (obţinere) chat
Pâine (fabricare) chat
Paste făinoase (fabricare) chat
Biscuiţi (fabricare) chat
Napolitane (fabricare) chat
Turtă dulce (fabricare) chat
Grisine (fabricare) chat
Sticksuri (fabricare) chat
Pişcoturi (fabricare) chat
Produs de patiserie fină chat
Margarină (fabricare) chat
Margarină (tipuri şi compoziţie) chat
Shortening (industria uleiurilor) chat
ISBN 9789737725677
Note Bibliografie la sfârşit de capitol
storage

Conține volumele... (Nivel subset)

Tehnologii alimentare

Tehnologii alimentare

9789737725677

2009

Bucureşti

ASAB

Preparate din carne, Preparate din carne crude-maturate, Semiconserve din carne, Conserve din carne, Peşte şi subproduse din peşte, Peşte sărat, Peşte afumat, Conserve şi semiconserve din peşte, Icre, salate de icre, creme de icre şi lapţi, Industria vinului, Industria amidonului şi a produselor derivate, Industria morăritului

Tratat, Industria alimentară, Industria laptelui, Industria cărnii, Industria peştelui, Ou (industria alimentară), Industria conservelor de legume şi fructe (valorificarea deşeurilor), Vinificaţie (industrie), Industria zahărului, Cereale (conservare), Industria panificaţiei, pastelor făinoase şi biscuiţilor, Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale, Malţ (fabricare), Industria berii, Drojdie de panificaţie (obţinere), Industria alcoolului, Industria alcoolului (materii prime), Lapte (compoziţie şi proprietăţi), Produs lactat (industria alimentară), Produs lactat dietetic, Produs lactat concentrat, Lapte praf, Zer (industria laptelui), Unt (tehnologia prelucrării), Brânzeturi (tehnologia prelucrării), Cazeină (Industria laptelui), Lactoză, Produs zaharos (materii prime), Cafea (prelucrare), Bomboane (fabricare), Halva (fabricare), Drajeuri (fabricare), Jeleu (fabricare), Rahat (fabricare), Fondant (fabricare), Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară), Caramele (fabricare), Ciocolată (fabricare), Crupe de orez (obţinere), Pâine (fabricare), Paste făinoase (fabricare), Biscuiţi (fabricare), Napolitane (fabricare), Turtă dulce (fabricare), Grisine (fabricare), Sticksuri (fabricare), Pişcoturi (fabricare), Produs de patiserie fină, Margarină (fabricare), Margarină (tipuri şi compoziţie), Shortening (industria uleiurilor)


66/T81; C.III.10221

    Tratat de industrie alimentară : Tehnologii alimentare.- Bucureşti : ASAB , 2009.
    1147p.:il.,tab..- (Siguranţa alimentară).    
    Bibliografie la sfârşit de capitol
    Preparate din carne
    Preparate din carne crude-maturate
    Semiconserve din carne
    Conserve din carne
    Peşte şi subproduse din peşte
    Peşte sărat
    Peşte afumat
    Conserve şi semiconserve din peşte
    Icre, salate de icre, creme de icre şi lapţi
    Industria vinului
    Industria amidonului şi a produselor derivate
    Industria morăritului.
    ISBN 9789737725677

    I Ana Alexandru
    II Banu Constantin
    III Bârsan Iulian-Gabriel
    IV Bărăscu Elena
    V Bordei Despina
    VI Bulancea Mircea
    VII Croitor Nicoleta
    VIII Gyemant Andrei
    IX Hopulele Traian
    X Ionescu Aurelia
    XI Iordan Maria
    XII Jantea Carol
    XIII Nour Violeta
    XIV Panţuru Dumitru
    XV Păsat Gheorghe
    XVI Răsmeriţă Doruleţ
    XVII Săhleanu Viorel
    XVIII Stoica Alexandru
    XIX Stoicescu Antoaneta
    XX Stroia Alexandru
    XXI Tofan Ioan
    XXII Banu Constantin(coordonator)
    XXIII Tilea Ion(coperta)
    XXIV Petrescu Alice Raluca(coperta)
    XXV Ana Alexandru(coautor)
    XXVI Banu Constantin(coautor)
    XXVII Bârsan Iulian-Gabriel(coautor)
    XXVIII Bărăscu Elena(coautor)
    XXIX Bordei Despina(coautor)
    XXX Bulancea Mircea(coautor)
    XXXI Croitor Nicoleta(coautor)
    XXXII Gyemant Andrei(coautor)
    XXXIII Hopulele Traian(coautor)
    XXXIV Ionescu Aurelia(coautor)
    XXXV Iordan Maria(coautor)
    XXXVI Jantea Carol(coautor)
    XXXVII Nour Violeta(coautor)
    XXXVIII Panţuru Dumitru(coautor)
    XXXIX Păsat Gheorghe(coautor)
    XL Răsmeriţă Doruleţ(coautor)
    XLI Săhleanu Viorel(coautor)
    XLII Stoica Alexandru(coautor)
    XLIII Stoicescu Antoaneta(coautor)
    XLIV Stroia Alexandru(coautor)
    XLV Tofan Ioan(coautor)

    1. Tratat
    2. Industria alimentară
    3. Industria laptelui
    4. Industria cărnii
    5. Industria peştelui
    6. Ou (industria alimentară)
    7. Industria conservelor de legume şi fructe (valorificarea deşeurilor)
    8. Vinificaţie (industrie)
    9. Industria zahărului
    10. Cereale (conservare)
    11. Industria panificaţiei, pastelor făinoase şi biscuiţilor
    12. Industria uleiurilor şi a grăsimilor animale
    13. Malţ (fabricare)
    14. Industria berii
    15. Drojdie de panificaţie (obţinere)
    16. Industria alcoolului
    17. Industria alcoolului (materii prime)
    18. Lapte (compoziţie şi proprietăţi)
    19. Produs lactat (industria alimentară)
    20. Produs lactat dietetic
    21. Produs lactat concentrat
    22. Lapte praf
    23. Zer (industria laptelui)
    24. Unt (tehnologia prelucrării)
    25. Brânzeturi (tehnologia prelucrării)
    26. Cazeină (Industria laptelui)
    27. Lactoză
    28. Produs zaharos (materii prime)
    29. Cafea (prelucrare)
    30. Bomboane (fabricare)
    31. Halva (fabricare)
    32. Drajeuri (fabricare)
    33. Jeleu (fabricare)
    34. Rahat (fabricare)
    35. Fondant (fabricare)
    36. Produs de laborator (tehnologie - industrie alimentară)
    37. Caramele (fabricare)
    38. Ciocolată (fabricare)
    39. Crupe de orez (obţinere)
    40. Pâine (fabricare)
    41. Paste făinoase (fabricare)
    42. Biscuiţi (fabricare)
    43. Napolitane (fabricare)
    44. Turtă dulce (fabricare)
    45. Grisine (fabricare)
    46. Sticksuri (fabricare)
    47. Pişcoturi (fabricare)
    48. Produs de patiserie fină
    49. Margarină (fabricare)
    50. Margarină (tipuri şi compoziţie)
    51. Shortening (industria uleiurilor)

664(035)

010 __ $a9789737725677
035 __ $a 66/T81
035 __ $a C.III.10221
101 _0 $arum
200 _0 $aTratat de industrie alimentară $eTehnologii alimentare $hvol. 2
210 _# $aBucureşti $cASAB $d2009
215 __ $a1147p.:il.,tab.
225 _0 $aSiguranţa alimentară
299 __ $aTratat de industrie alimentară : Tehnologii alimentare vol. 2
300 __ $aBibliografie la sfârşit de capitol
330 __ $aPreparate din carne
330 __ $aPreparate din carne crude-maturate
330 __ $aSemiconserve din carne
330 __ $aConserve din carne
330 __ $aPeşte şi subproduse din peşte
330 __ $aPeşte sărat
330 __ $aPeşte afumat
330 __ $aConserve şi semiconserve din peşte
330 __ $aIcre, salate de icre, creme de icre şi lapţi
330 __ $aIndustria vinului
330 __ $aIndustria amidonului şi a produselor derivate
330 __ $aIndustria morăritului
462 _0 $tTehnologii alimentare
606 _0 $aTratat
606 _0 $aIndustria alimentară
606 _0 $aIndustria laptelui $b17-88
606 _0 $aIndustria cărnii $b89-176
606 _0 $aIndustria peştelui $b177-250
606 _0 $aOu (industria alimentară) $b251-260
606 _0 $aIndustria conservelor de legume şi fructe (valorificarea deşeurilor) $b261-306
606 _0 $aVinificaţie (industrie) $b307-372
606 _0 $aIndustria zahărului $b373-486
606 _0 $aCereale (conservare) $b599-712
606 _0 $aIndustria panificaţiei, pastelor făinoase şi biscuiţilor $b713-836
606 _0 $aIndustria uleiurilor şi a grăsimilor animale $b837-952
606 _0 $aMalţ (fabricare) $b971-989
606 _0 $aIndustria berii $b990-1059
606 _0 $aDrojdie de panificaţie (obţinere) $b1061-1100
606 _0 $aIndustria alcoolului $b1101-1140
606 _0 $aIndustria alcoolului (materii prime) $b1101-1103
606 _0 $aLapte (compoziţie şi proprietăţi) $b17-37
606 _0 $aProdus lactat (industria alimentară) $b17-86
606 _0 $aProdus lactat dietetic $b25-29
606 _0 $aProdus lactat concentrat $b29-36
606 _0 $aLapte praf $b36-38
606 _0 $aZer (industria laptelui) $b38-43
606 _0 $aUnt (tehnologia prelucrării) $b43-47
606 _0 $aBrânzeturi (tehnologia prelucrării) $b47-76
606 _0 $aCazeină (Industria laptelui) $b78-84
606 _0 $aLactoză $b84-86
606 _0 $aProdus zaharos (materii prime) $b528-588
606 _0 $aCafea (prelucrare) $b589-596
606 _0 $aBomboane (fabricare) $b536-548
606 _0 $aHalva (fabricare) $b548-553
606 _0 $aDrajeuri (fabricare) $b554-558
606 _0 $aJeleu (fabricare) $b558-562
606 _0 $aRahat (fabricare) $b562-564
606 _0 $aFondant (fabricare) $b564-572
606 _0 $aProdus de laborator (tehnologie - industrie alimentară) $b572-576
606 _0 $aCaramele (fabricare) $b576-578
606 _0 $aCiocolată (fabricare) $b578-589
606 _0 $aCrupe de orez (obţinere) $b702-704
606 _0 $aPâine (fabricare) $b713-790
606 _0 $aPaste făinoase (fabricare) $b791-806
606 _0 $aBiscuiţi (fabricare) $b806-817
606 _0 $aNapolitane (fabricare) $b817-821
606 _0 $aTurtă dulce (fabricare) $b821-823
606 _0 $aGrisine (fabricare) $b823-825
606 _0 $aSticksuri (fabricare) $b825-826
606 _0 $aPişcoturi (fabricare) $b826-827
606 _0 $aProdus de patiserie fină $b827-834
606 _0 $aMargarină (fabricare) $b914-927
606 _0 $aMargarină (tipuri şi compoziţie) $b914-927
606 _0 $aShortening (industria uleiurilor) $b927-935
675 __ $a664(035)
686 __ $a66/T81
702 _0 $aAna Alexandru
702 _0 $aBanu Constantin
702 _0 $aBârsan Iulian-Gabriel
702 _0 $aBărăscu Elena
702 _0 $aBordei Despina
702 _0 $aBulancea Mircea
702 _0 $aCroitor Nicoleta
702 _0 $aGyemant Andrei
702 _0 $aHopulele Traian
702 _0 $aIonescu Aurelia
702 _0 $aIordan Maria
702 _0 $aJantea Carol
702 _0 $aNour Violeta
702 _0 $aPanţuru Dumitru
702 _0 $aPăsat Gheorghe
702 _0 $aRăsmeriţă Doruleţ
702 _0 $aSăhleanu Viorel
702 _0 $aStoica Alexandru
702 _0 $aStoicescu Antoaneta
702 _0 $aStroia Alexandru
702 _0 $aTofan Ioan
702 _0 $4coordonator $aBanu Constantin
702 _0 $4coperta $aTilea Ion
702 _0 $4coperta $aPetrescu Alice Raluca
702 _0 $4coautor $aAna Alexandru
702 _0 $4coautor $aBanu Constantin
702 _0 $4coautor $aBârsan Iulian-Gabriel
702 _0 $4coautor $aBărăscu Elena
702 _0 $4coautor $aBordei Despina
702 _0 $4coautor $aBulancea Mircea
702 _0 $4coautor $aCroitor Nicoleta
702 _0 $4coautor $aGyemant Andrei
702 _0 $4coautor $aHopulele Traian
702 _0 $4coautor $aIonescu Aurelia
702 _0 $4coautor $aIordan Maria
702 _0 $4coautor $aJantea Carol
702 _0 $4coautor $aNour Violeta
702 _0 $4coautor $aPanţuru Dumitru
702 _0 $4coautor $aPăsat Gheorghe
702 _0 $4coautor $aRăsmeriţă Doruleţ
702 _0 $4coautor $aSăhleanu Viorel
702 _0 $4coautor $aStoica Alexandru
702 _0 $4coautor $aStoicescu Antoaneta
702 _0 $4coautor $aStroia Alexandru
702 _0 $4coautor $aTofan Ioan
920 __ $a105104
975 _0 $a664
975 _0 $a(035)
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 464290 / 464290 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu