Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentar vol. 1

Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1974
Subiect Chimie alimentară
Note Bibliografi

66; C.II.16694

    Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentar.- Bucureşti : Tehnică , 1974.
    447p.,1f.pl.:fi.    
    Bibliografi.

    I Banu C.
    II Bordei Despina
    III Costin Gheorghe
    IV Segal Beatrice
    V Banu C.(coautor)
    VI Bordei Despina(coautor)
    VII Costin Gheorghe(coautor)
    VIII Segal Beatrice(coautor)

    1. Chimie alimentară

664

035 __ $a 66
035 __ $a C.II.16694
101 __ $arum
200 __ $aInfluenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentar $hvol. 1
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1974
215 __ $a447p.,1f.pl.:fi
299 __ $aInfluenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentar vol. 1
300 __ $aBibliografi
606 __ $aChimie alimentară
675 __ $a664
686 __ $a66
702 __ $aBanu C.
702 __ $aBordei Despina
702 __ $aCostin Gheorghe
702 __ $aSegal Beatrice
702 __ $4coautor $aBanu C.
702 __ $4coautor $aBordei Despina
702 __ $4coautor $aCostin Gheorghe
702 __ $4coautor $aSegal Beatrice
920 __ $a6952
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 121983 / 121983 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu