Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentar vol. 2

Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1979
Subiect Chimie alimentară
Note Bibliografi

66; C.II.16694

    Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentar.- Bucureşti : Tehnică , 1979.
    432p.:fig.,graf.    
    Bibliografi.

    I Ciocîrdel Dumitru
    II Costin Ionel
    III Hodejeu Aurelia
    IV Banu C.
    V Bordei Despina
    VI Costin Gheorghe
    VII Segal Beatrice
    VIII Ciocîrdel Dumitru(coautor)
    IX Costin Ionel(coautor)
    X Hodejeu Aurelia(coautor)
    XI Banu C.(coautor)
    XII Bordei Despina(coautor)
    XIII Costin Gheorghe(coautor)
    XIV Segal Beatrice(coautor)

    1. Chimie alimentară

664

035 __ $a 66
035 __ $a C.II.16694
101 __ $arum
200 __ $aInfluenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentar $hvol. 2
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1979
215 __ $a432p.:fig.,graf
299 __ $aInfluenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentar vol. 2
300 __ $aBibliografi
606 __ $aChimie alimentară
675 __ $a664
686 __ $a66
702 __ $aCiocîrdel Dumitru
702 __ $aCostin Ionel
702 __ $aHodejeu Aurelia
702 __ $aBanu C.
702 __ $aBordei Despina
702 __ $aCostin Gheorghe
702 __ $aSegal Beatrice
702 __ $4coautor $aCiocîrdel Dumitru
702 __ $4coautor $aCostin Ionel
702 __ $4coautor $aHodejeu Aurelia
702 __ $4coautor $aBanu C.
702 __ $4coautor $aBordei Despina
702 __ $4coautor $aCostin Gheorghe
702 __ $4coautor $aSegal Beatrice
920 __ $a6953
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 159434 / 159434 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu