ISBN | |
Număr ISBN | 9789737493248 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 62/B66 |
C.III.10125 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Merceologie alimentară |
Menţiuni de ediţie | |
Menţiuni de ediţie | 2 |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Universitară |
Data publicării | 2008 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 272p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Merceologie alimentară |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.272 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Particularităţile de compoziţie şi conservarea produselor alimentare |
Substanţele minerale | |
Lipidele şi grăsimile animale | |
Particularităţile uleiului de măsline | |
Grăsimi de origine animală | |
Margarina | |
Grăsimi vegetale culinare | |
Acizii, substanţele colorate, vitaminele şi enzimele | |
Culoarea produselor alimentare şi substanţele colorate | |
Vitaminele | |
Enzimele | |
Conservarea produselor alimentare | |
Conservarea produselor alimentare prin congelare | |
Conservarea produselor alimentare prin pasteurizare | |
Conservarea produselor alimentare prin sterilizare | |
Conservarea produselor alimentare prin deshidratare şi concentrare | |
Conservarea produselor alimentare prin sărare şi adaos de zahăr | |
Conservarea produselor produselor alimentare prin acidifiere | |
Conservarea produselor alimentare prin afumare | |
Structura, compoziţia chimică şi caracterizarea cerealelor | |
Caracterizarea, calitatea şi păstrarea leguminoaselor boabe | |
Crupele | |
Mălaiul | |
Grişul, orezul, fulgii de ovăz | |
Făina albă | |
Pastele făinoase | |
Produsele de panificaţie afânate biologic | |
Bolile produselor de panificaţie | |
Defectele produselor de panificaţie | |
Produse de panificaţie afânate chimic | |
Biscuiţii | |
Legumele şi fructele proaspete (particularităţi de compoziţie, sortiment, calitate, ambalare şi păstrare) | |
Produse rezultate din prelucrarea legumelor şi fructelor (conservare) | |
Zahărul şi produselor zaharoase | |
Drajeurile | |
Caramelele | |
Produse zaharoase pe bază de fondant (fondanteria) | |
Jeleurile | |
Rahatul | |
Suguciul | |
Halviţa | |
Halvaua | |
Ciocolata | |
Calitatea, ambalarea şi păstrarea produselor zaharoase | |
Mierea de albine | |
Bere | |
Vinuri naturale | |
Bolile vinurilor | |
Casarea vinurilor | |
Vinuri speciale | |
Băuturi alcoolice tari | |
Băuturi nealcolice | |
Sucuri naturale | |
Apele minerale | |
Stimulente şi condimente | |
Cafea | |
Ceai | |
Condiment | |
Caracterizarea merceologică a produselor de origine animală | |
Ouăle proaspete şi conservate | |
Laptele şi produsele lactate | |
Carnea şi produsele rezultate din prelucrearea cărnii | |
Peştele şi produsele din peşte | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Merceologie alimentară |
Produs alimentar (caracteristici fizice) | |
Minerale (nutriţie) | |
[nedefinit] | 13-21 |
Subiect | Lipide (alimentaţie) |
[nedefinit] | 21-35 |
Subiect | Glucide (alimentaţie) |
[nedefinit] | 35-45 |
Subiect | Enzimă (industrie alimentară) |
[nedefinit] | 45-57 |
Subiect | Aditiv alimentar |
[nedefinit] | 57-63 |
Subiect | Cereale (alimentaţie) |
[nedefinit] | 79-109 |
Subiect | Legume (industria alimentară) |
[nedefinit] | 110-165 |
Subiect | Fructe (industria alimentară) |
[nedefinit] | 110-165 |
Subiect | Băutură alcoolică (industria alimentară) |
[nedefinit] | 165-186 |
Subiect | Băutură nealcoolică (industria alimentară) |
[nedefinit] | 187-195 |
Subiect | Condiment (industrie alimentară) |
[nedefinit] | 195-209 |
Subiect | Ou (industria alimentară - metode de conservare) |
[nedefinit] | 209-234 |
Subiect | Carne (metode de conservare) |
[nedefinit] | 234-252 |
Subiect | Lapte (industrie) |
[nedefinit] | 219-232 |
Subiect | Lactate (industria alimentară) |
[nedefinit] | 219-230 |
Subiect | Peşte (industria alimentară - produse alimentare) |
[nedefinit] | 254-268 |
Subiect | Merceologie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 620.2:663/664(075.8) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/B66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BOLOGA, NEICU |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Burda Alexandru |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Burda Alexandru |
Cod de legătură | coperta |
Autor secundar | Ţuţunel Daniel |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 102478 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 455918 / 455918 | A | Împrumut | Da | 62 | |
2. | 455917 / 455917 | L | Împrumut | Da | 62 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|