| ISBN | |
| Număr ISBN | 9789737493248 | 
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 62/B66 | 
| C.III.10125 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum | 
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Merceologie alimentară | 
| Menţiuni de ediţie | |
| Menţiuni de ediţie | 2 | 
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti | 
| Editura | Universitară  | 
| Data publicării | 2008 | 
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 272p.:fig.,tab. | 
| Titlu | |
| Titlu | Merceologie alimentară | 
| Notă generală | |
| Textul notei | Bibliogr. p.272 | 
| Notă de rezumat/abstract | |
| Abstract/Sumar | Particularităţile de compoziţie şi conservarea produselor alimentare | 
| Substanţele minerale | |
| Lipidele şi grăsimile animale | |
| Particularităţile uleiului de măsline | |
| Grăsimi de origine animală | |
| Margarina | |
| Grăsimi vegetale culinare | |
| Acizii, substanţele colorate, vitaminele şi enzimele | |
| Culoarea produselor alimentare şi substanţele colorate | |
| Vitaminele | |
| Enzimele | |
| Conservarea produselor alimentare | |
| Conservarea produselor alimentare prin congelare | |
| Conservarea produselor alimentare prin pasteurizare | |
| Conservarea produselor alimentare prin sterilizare | |
| Conservarea produselor alimentare prin deshidratare şi concentrare | |
| Conservarea produselor alimentare prin sărare şi adaos de zahăr | |
| Conservarea produselor produselor alimentare prin acidifiere | |
| Conservarea produselor alimentare prin afumare | |
| Structura, compoziţia chimică şi caracterizarea cerealelor | |
| Caracterizarea, calitatea şi păstrarea leguminoaselor boabe | |
| Crupele | |
| Mălaiul | |
| Grişul, orezul, fulgii de ovăz | |
| Făina albă | |
| Pastele făinoase | |
| Produsele de panificaţie afânate biologic | |
| Bolile produselor de panificaţie | |
| Defectele produselor de panificaţie | |
| Produse de panificaţie afânate chimic | |
| Biscuiţii | |
| Legumele şi fructele proaspete (particularităţi de compoziţie, sortiment, calitate, ambalare şi păstrare) | |
| Produse rezultate din prelucrarea legumelor şi fructelor (conservare) | |
| Zahărul şi produselor zaharoase | |
| Drajeurile | |
| Caramelele | |
| Produse zaharoase pe bază de fondant (fondanteria) | |
| Jeleurile | |
| Rahatul | |
| Suguciul | |
| Halviţa | |
| Halvaua | |
| Ciocolata | |
| Calitatea, ambalarea şi păstrarea produselor zaharoase | |
| Mierea de albine | |
| Bere | |
| Vinuri naturale | |
| Bolile vinurilor | |
| Casarea vinurilor | |
| Vinuri speciale | |
| Băuturi alcoolice tari | |
| Băuturi nealcolice | |
| Sucuri naturale | |
| Apele minerale | |
| Stimulente şi condimente | |
| Cafea | |
| Ceai | |
| Condiment | |
| Caracterizarea merceologică a produselor de origine animală | |
| Ouăle proaspete şi conservate | |
| Laptele şi produsele lactate | |
| Carnea şi produsele rezultate din prelucrearea cărnii | |
| Peştele şi produsele din peşte | |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Merceologie alimentară | 
| Produs alimentar (caracteristici fizice) | |
| Minerale (nutriţie) | |
| [nedefinit] | 13-21 | 
| Subiect | Lipide (alimentaţie) | 
| [nedefinit] | 21-35 | 
| Subiect | Glucide (alimentaţie) | 
| [nedefinit] | 35-45 | 
| Subiect | Enzimă (industrie alimentară) | 
| [nedefinit] | 45-57 | 
| Subiect | Aditiv alimentar | 
| [nedefinit] | 57-63 | 
| Subiect | Cereale (alimentaţie) | 
| [nedefinit] | 79-109 | 
| Subiect | Legume (industria alimentară) | 
| [nedefinit] | 110-165 | 
| Subiect | Fructe (industria alimentară) | 
| [nedefinit] | 110-165 | 
| Subiect | Băutură alcoolică (industria alimentară) | 
| [nedefinit] | 165-186 | 
| Subiect | Băutură nealcoolică (industria alimentară) | 
| [nedefinit] | 187-195 | 
| Subiect | Condiment (industrie alimentară) | 
| [nedefinit] | 195-209 | 
| Subiect | Ou (industria alimentară - metode de conservare) | 
| [nedefinit] | 209-234 | 
| Subiect | Carne (metode de conservare) | 
| [nedefinit] | 234-252 | 
| Subiect | Lapte (industrie) | 
| [nedefinit] | 219-232 | 
| Subiect | Lactate (industria alimentară) | 
| [nedefinit] | 219-230 | 
| Subiect | Peşte (industria alimentară - produse alimentare) | 
| [nedefinit] | 254-268 | 
| Subiect | Merceologie | 
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 620.2:663/664(075.8) | 
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 62/B66 | 
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | BOLOGA, NEICU | 
| Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
| Autor secundar | Burda Alexandru | 
| Cod de legătură | coautor | 
| Autor secundar | Burda Alexandru | 
| Cod de legătură | coperta | 
| Autor secundar | Ţuţunel Daniel | 
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 102478 | 
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 455918 / 455918 | A | Împrumut | Da | 62 | |
| 2. | 455917 / 455917 | L | Împrumut | Da | 62 | 
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune | 
|---|---|---|---|
| A | Împrumut | 1 | 
											 | 
									
| L | Împrumut | 1 | 
											 |