Merceologie alimentară

Autor chat
Editura Universitară chat
Loc publicare Bucureşti
An 2008
Subiect Merceologie alimentară
Produs alimentar (caracteristici fizice) chat
Minerale (nutriţie) chat
Lipide (alimentaţie) chat
Glucide (alimentaţie) chat
Enzimă (industrie alimentară) chat
Aditiv alimentar chat
Cereale (alimentaţie) chat
Legume (industria alimentară) chat
Fructe (industria alimentară) chat
Băutură alcoolică (industria alimentară) chat
Băutură nealcoolică (industria alimentară) chat
Condiment (industrie alimentară) chat
Ou (industria alimentară - metode de conservare) chat
Carne (metode de conservare) chat
Lapte (industrie) chat
Lactate (industria alimentară) chat
Peşte (industria alimentară - produse alimentare) chat
Merceologie chat
ISBN 9789737493248
Note Bibliogr. p.272

62/B66; C.III.10125

BOLOGA, NEICU
    Merceologie alimentară.- 2.- Bucureşti : Universitară , 2008.
    272p.:fig.,tab..    
    Bibliogr. p.272
    Particularităţile de compoziţie şi conservarea produselor alimentare
    Substanţele minerale
    Lipidele şi grăsimile animale
    Particularităţile uleiului de măsline
    Grăsimi de origine animală
    Margarina
    Grăsimi vegetale culinare
    Acizii, substanţele colorate, vitaminele şi enzimele
    Culoarea produselor alimentare şi substanţele colorate
    Vitaminele
    Enzimele
    Conservarea produselor alimentare
    Conservarea produselor alimentare prin congelare
    Conservarea produselor alimentare prin pasteurizare
    Conservarea produselor alimentare prin sterilizare
    Conservarea produselor alimentare prin deshidratare şi concentrare
    Conservarea produselor alimentare prin sărare şi adaos de zahăr
    Conservarea produselor produselor alimentare prin acidifiere
    Conservarea produselor alimentare prin afumare
    Structura, compoziţia chimică şi caracterizarea cerealelor
    Caracterizarea, calitatea şi păstrarea leguminoaselor boabe
    Crupele
    Mălaiul
    Grişul, orezul, fulgii de ovăz
    Făina albă
    Pastele făinoase
    Produsele de panificaţie afânate biologic
    Bolile produselor de panificaţie
    Defectele produselor de panificaţie
    Produse de panificaţie afânate chimic
    Biscuiţii
    Legumele şi fructele proaspete (particularităţi de compoziţie, sortiment, calitate, ambalare şi păstrare)
    Produse rezultate din prelucrarea legumelor şi fructelor (conservare)
    Zahărul şi produselor zaharoase
    Drajeurile
    Caramelele
    Produse zaharoase pe bază de fondant (fondanteria)
    Jeleurile
    Rahatul
    Suguciul
    Halviţa
    Halvaua
    Ciocolata
    Calitatea, ambalarea şi păstrarea produselor zaharoase
    Mierea de albine
    Bere
    Vinuri naturale
    Bolile vinurilor
    Casarea vinurilor
    Vinuri speciale
    Băuturi alcoolice tari
    Băuturi nealcolice
    Sucuri naturale
    Apele minerale
    Stimulente şi condimente
    Cafea
    Ceai
    Condiment
    Caracterizarea merceologică a produselor de origine animală
    Ouăle proaspete şi conservate
    Laptele şi produsele lactate
    Carnea şi produsele rezultate din prelucrearea cărnii
    Peştele şi produsele din peşte.
    ISBN 9789737493248

    I Burda Alexandru
    II Burda Alexandru(coautor)
    III Ţuţunel Daniel(coperta)

    1. Merceologie alimentară
    2. Produs alimentar (caracteristici fizice)
    3. Minerale (nutriţie)
    4. Lipide (alimentaţie)
    5. Glucide (alimentaţie)
    6. Enzimă (industrie alimentară)
    7. Aditiv alimentar
    8. Cereale (alimentaţie)
    9. Legume (industria alimentară)
    10. Fructe (industria alimentară)
    11. Băutură alcoolică (industria alimentară)
    12. Băutură nealcoolică (industria alimentară)
    13. Condiment (industrie alimentară)
    14. Ou (industria alimentară - metode de conservare)
    15. Carne (metode de conservare)
    16. Lapte (industrie)
    17. Lactate (industria alimentară)
    18. Peşte (industria alimentară - produse alimentare)
    19. Merceologie

620.2:663/664(075.8)

010 __ $a9789737493248
035 __ $a 62/B66
035 __ $a C.III.10125
101 __ $arum
200 __ $aMerceologie alimentară
205 __ $a2
210 __ $aBucureşti $cUniversitară $d2008
215 __ $a272p.:fig.,tab.
299 __ $aMerceologie alimentară
300 __ $aBibliogr. p.272
330 __ $aParticularităţile de compoziţie şi conservarea produselor alimentare
330 __ $aSubstanţele minerale
330 __ $aLipidele şi grăsimile animale
330 __ $aParticularităţile uleiului de măsline
330 __ $aGrăsimi de origine animală
330 __ $aMargarina
330 __ $aGrăsimi vegetale culinare
330 __ $aAcizii, substanţele colorate, vitaminele şi enzimele
330 __ $aCuloarea produselor alimentare şi substanţele colorate
330 __ $aVitaminele
330 __ $aEnzimele
330 __ $aConservarea produselor alimentare
330 __ $aConservarea produselor alimentare prin congelare
330 __ $aConservarea produselor alimentare prin pasteurizare
330 __ $aConservarea produselor alimentare prin sterilizare
330 __ $aConservarea produselor alimentare prin deshidratare şi concentrare
330 __ $aConservarea produselor alimentare prin sărare şi adaos de zahăr
330 __ $aConservarea produselor produselor alimentare prin acidifiere
330 __ $aConservarea produselor alimentare prin afumare
330 __ $aStructura, compoziţia chimică şi caracterizarea cerealelor
330 __ $aCaracterizarea, calitatea şi păstrarea leguminoaselor boabe
330 __ $aCrupele
330 __ $aMălaiul
330 __ $aGrişul, orezul, fulgii de ovăz
330 __ $aFăina albă
330 __ $aPastele făinoase
330 __ $aProdusele de panificaţie afânate biologic
330 __ $aBolile produselor de panificaţie
330 __ $aDefectele produselor de panificaţie
330 __ $aProduse de panificaţie afânate chimic
330 __ $aBiscuiţii
330 __ $aLegumele şi fructele proaspete (particularităţi de compoziţie, sortiment, calitate, ambalare şi păstrare)
330 __ $aProduse rezultate din prelucrarea legumelor şi fructelor (conservare)
330 __ $aZahărul şi produselor zaharoase
330 __ $aDrajeurile
330 __ $aCaramelele
330 __ $aProduse zaharoase pe bază de fondant (fondanteria)
330 __ $aJeleurile
330 __ $aRahatul
330 __ $aSuguciul
330 __ $aHalviţa
330 __ $aHalvaua
330 __ $aCiocolata
330 __ $aCalitatea, ambalarea şi păstrarea produselor zaharoase
330 __ $aMierea de albine
330 __ $aBere
330 __ $aVinuri naturale
330 __ $aBolile vinurilor
330 __ $aCasarea vinurilor
330 __ $aVinuri speciale
330 __ $aBăuturi alcoolice tari
330 __ $aBăuturi nealcolice
330 __ $aSucuri naturale
330 __ $aApele minerale
330 __ $aStimulente şi condimente
330 __ $aCafea
330 __ $aCeai
330 __ $aCondiment
330 __ $aCaracterizarea merceologică a produselor de origine animală
330 __ $aOuăle proaspete şi conservate
330 __ $aLaptele şi produsele lactate
330 __ $aCarnea şi produsele rezultate din prelucrearea cărnii
330 __ $aPeştele şi produsele din peşte
606 __ $aMerceologie alimentară
606 __ $aProdus alimentar (caracteristici fizice)
606 __ $aMinerale (nutriţie) $b13-21
606 __ $aLipide (alimentaţie) $b21-35
606 __ $aGlucide (alimentaţie) $b35-45
606 __ $aEnzimă (industrie alimentară) $b45-57
606 __ $aAditiv alimentar $b57-63
606 __ $aCereale (alimentaţie) $b79-109
606 __ $aLegume (industria alimentară) $b110-165
606 __ $aFructe (industria alimentară) $b110-165
606 __ $aBăutură alcoolică (industria alimentară) $b165-186
606 __ $aBăutură nealcoolică (industria alimentară) $b187-195
606 __ $aCondiment (industrie alimentară) $b195-209
606 __ $aOu (industria alimentară - metode de conservare) $b209-234
606 __ $aCarne (metode de conservare) $b234-252
606 __ $aLapte (industrie) $b219-232
606 __ $aLactate (industria alimentară) $b219-230
606 __ $aPeşte (industria alimentară - produse alimentare) $b254-268
606 __ $aMerceologie
675 __ $a620.2:663/664(075.8)
686 __ $a62/B66
700 __ $aBOLOGA, NEICU
702 __ $aBurda Alexandru
702 __ $4coautor $aBurda Alexandru
702 __ $4coperta $aŢuţunel Daniel
920 __ $a102478
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 455918 / 455918 A Împrumut Da 62
2. 455917 / 455917 L Împrumut Da 62
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu