Autor | BAHRIM, MITRIŢA chat |
Editura | Tehnică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1971 |
Subiect | Artă culinară |
Aliment vegetal (tehnologia conservării) chat | |
Chimie alimentară chat | |
Conservă (fabricare) chat | |
Note | Index |
Bibliogr. p.143-145 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.II.7868 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Prepararea şi conservarea ciupercilor |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1971 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 152p.,8f.pl. |
Titlu | |
Titlu | Prepararea şi conservarea ciupercilor |
Notă generală | |
Textul notei | Index |
Bibliogr. p.143-145 | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Aliment vegetal (tehnologia conservării) | |
Chimie alimentară | |
Conservă (fabricare) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55:664.848 |
664.848 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BAHRIM, MITRIŢA |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Petrescu Iulian |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Petrescu Iulian |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 6605 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 91430 / 91430 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|