Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1979
Subiect Artă culinară
Aliment vegetal (tehnologia conservării) chat
Chimie alimentară chat
Conservă (fabricare) chat
Note Indice
Bibliogr. p.195

64; C.II.8108

BAHRIM, MITRIŢA
    Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară.- Bucureşti : Tehnică , 1979.
    208p.,12f.pl..    
    Indice
    Bibliogr. p.195.

    1. Artă culinară
    2. Aliment vegetal (tehnologia conservării)
    3. Chimie alimentară
    4. Conservă (fabricare)

641.55:664.848
664.848


035 __ $a 64
035 __ $a C.II.8108
101 __ $arum
200 __ $aCiupercile în industria alimentară şi în arta culinară
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1979
215 __ $a208p.,12f.pl.
299 __ $aCiupercile în industria alimentară şi în arta culinară
300 __ $aIndice
300 __ $aBibliogr. p.195
606 __ $aArtă culinară
606 __ $aAliment vegetal (tehnologia conservării)
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aConservă (fabricare)
675 __ $a641.55:664.848
675 __ $a664.848
686 __ $a64
700 __ $aBAHRIM, MITRIŢA
920 __ $a7432
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 165020 / 165020 A Împrumut Da 64
2. 165017 / 165017 A Împrumut Da 64
3. 163386 / 163386 F2 Împrumut Da 64
4. 163384 / 163384 L Împrumut Da 64
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 2
F2 Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 4

Lăsați un comentariu