| Autor | BAHRIM, MITRIŢA chat |
| Editura | Tehnică chat |
| Loc publicare | Bucureşti |
| An | 1979 |
| Subiect | Artă culinară |
| Aliment vegetal (tehnologia conservării) chat | |
| Chimie alimentară chat | |
| Conservă (fabricare) chat | |
| Note | Indice |
| Bibliogr. p.195 |
| Alt sistem de control al numerelor | |
| Cotă | 64 |
| C.II.8108 | |
| Limba resursei | |
| Limba textului | rum |
| Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
| Titlu | Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară |
| Publicare, distribuţie | |
| Loc publicare | Bucureşti |
| Editura | Tehnică |
| Data publicării | 1979 |
| Descriere fizică | |
| Desemnarea specifica a mat. | 208p.,12f.pl. |
| Titlu | |
| Titlu | Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară |
| Notă generală | |
| Textul notei | Indice |
| Bibliogr. p.195 | |
| Vedetă de subiect ca subiect | |
| Subiect | Artă culinară |
| Aliment vegetal (tehnologia conservării) | |
| Chimie alimentară | |
| Conservă (fabricare) | |
| Număr (indice) CZU | |
| Număr (indice) CZU | 641.55:664.848 |
| 664.848 | |
| Alte clasificări | |
| Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
| Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
| Autor principal | BAHRIM, MITRIŢA |
| Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
| Titlu | 7432 |
| Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. | 165020 / 165020 | A | Împrumut | Da | 64 | |
| 2. | 165017 / 165017 | A | Împrumut | Da | 64 | |
| 3. | 163386 / 163386 | F2 | Împrumut | Da | 64 | |
| 4. | 163384 / 163384 | L | Împrumut | Da | 64 |
| Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
|---|---|---|---|
| A | Împrumut | 2 |
|
| F2 | Împrumut | 1 |
|
| L | Împrumut | 1 |
|