Autor | BAHRIM, MITRIŢA chat |
Editura | Tehnică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1979 |
Subiect | Artă culinară |
Aliment vegetal (tehnologia conservării) chat | |
Chimie alimentară chat | |
Conservă (fabricare) chat | |
Note | Indice |
Bibliogr. p.195 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 64 |
C.II.8108 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1979 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 208p.,12f.pl. |
Titlu | |
Titlu | Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară |
Notă generală | |
Textul notei | Indice |
Bibliogr. p.195 | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Artă culinară |
Aliment vegetal (tehnologia conservării) | |
Chimie alimentară | |
Conservă (fabricare) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55:664.848 |
664.848 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | BAHRIM, MITRIŢA |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 7432 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 165020 / 165020 | A | Împrumut | Da | 64 | |
2. | 165017 / 165017 | A | Împrumut | Da | 64 | |
3. | 163386 / 163386 | F2 | Împrumut | Da | 64 | |
4. | 163384 / 163384 | L | Împrumut | Da | 64 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 2 |
|
F2 | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|