Autor | COJOCARU, C. chat |
Editura | Tehnică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1969 |
Subiect | Chimie alimentară |
Industria berii chat | |
Vin (preparare) chat | |
Note | Bibliografi |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66 |
C.II.16464 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Procedee tehnologice în industria fermentativă |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1969 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 320p:2f.pl. |
Titlu | |
Titlu | Procedee tehnologice în industria fermentativă |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografi |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Chimie alimentară |
Industria berii | |
Vin (preparare) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 663.2.02/.09 |
663.3.02/.09 | |
663.4.02/.09 | |
663.5.02/.09 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | COJOCARU, C. |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Cojocaru Lucia |
Cojocaru Lucia | |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Cojocaru Lucia |
Cod de legătură | coautor |
Autor secundar | Cojocaru Lucia |
Cojocaru Lucia | |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 6501 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 81854 / 81854 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
L | Împrumut | 1 |
|