Tehnologia fabricării malţului şi berii : Manual pentru şcolile profesionale anii I şi II

Autor chat
Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1972
Subiect Chimie alimentară
Industria berii chat
Malţ (fabricare) chat

66; C.III.7035

COJOCARU, C.
    Tehnologia fabricării malţului şi berii : Manual pentru şcolile profesionale anii I şi II.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1972.
    411p.fig..

    I Predescu T.
    II Dumitrescu M.
    III Predescu T.(coautor)
    IV Dumitrescu M.(coautor)

    1. Chimie alimentară
    2. Industria berii
    3. Malţ (fabricare)

663.41.02/.09(075)
663.43.02/.09
663.4.02/.09


035 __ $a 66
035 __ $a C.III.7035
101 __ $arum
200 __ $aTehnologia fabricării malţului şi berii $eManual pentru şcolile profesionale anii I şi II
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1972
215 __ $a411p.fig.
299 __ $aTehnologia fabricării malţului şi berii : Manual pentru şcolile profesionale anii I şi II
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aIndustria berii
606 __ $aMalţ (fabricare)
675 __ $a663.41.02/.09(075)
675 __ $a663.43.02/.09
675 __ $a663.4.02/.09
686 __ $a66
700 __ $aCOJOCARU, C.
702 __ $aPredescu T.
702 __ $aDumitrescu M.
702 __ $4coautor $aPredescu T.
702 __ $4coautor $aDumitrescu M.
920 __ $a6815
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 112593 / 112593 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu