Produse lactate tradiţionale

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1988
Subiect Animal domestic (produse zootehnice)
Lapte (industrie) chat
Brânzeturi (sortimente şi forme) chat
Produs lactat (industria alimentară) chat
Lapte (compoziţie şi proprietăţi) chat
Bucătărie românească chat
Unt (tipuri şi forme) chat
Produs alimentar tradiţional chat

63; C.I.1891

CHINTESCU, GEORGE
    Produse lactate tradiţionale.- Bucureşti : Ceres , 1988.
    115p.:fig..- (Ştiinţa şi tehnica pentru toţi).    
    Laptele în antichitate
    Dezvoltarea păstoritului în ţara noastră
    Originea şi aria de răspândire a brânzeturilor tradiţionale
    Laptele - materie primă
    Produse lactate acide
    Smântâna
    Untul (untul topit de oaie, untul topit de vacă)
    Brânzeturi
    Cheagul şi folosirea lui
    Brânza de vacă
    Brânza telemea
    Caş de Mănăştur
    Brânza Năsal
    Caşcaval (caşcaval de Dobrogea, caşcaval Cafas, caşcaval de Penteleu, caşcaval afumat de munte, păpuşi de caş)
    Brânza de burduf
    Brânză în coajă de brad
    Caş (caşul afumat de munte, caşul felii)
    Urdă
    Valoarea nutritivă a produselor lactate
    Laptele de vacă
    Laptele de oaie
    Laptele de bivoliţă
    Laptele acru
    Iaurt
    Laptele de putină
    Jintiţa.

    1. Animal domestic (produse zootehnice)
    2. Lapte (industrie)
    3. Brânzeturi (sortimente şi forme)
    4. Produs lactat (industria alimentară)
    5. Lapte (compoziţie şi proprietăţi)
    6. Bucătărie românească
    7. Unt (tipuri şi forme)
    8. Produs alimentar tradiţional

637.14
637.25
637.35


035 __ $a 63
035 __ $a C.I.1891
101 __ $arum
200 __ $aProduse lactate tradiţionale
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1988
215 __ $a115p.:fig.
225 __ $aŞtiinţa şi tehnica pentru toţi
299 __ $aProduse lactate tradiţionale
330 __ $aLaptele în antichitate
330 __ $aDezvoltarea păstoritului în ţara noastră
330 __ $aOriginea şi aria de răspândire a brânzeturilor tradiţionale
330 __ $aLaptele - materie primă
330 __ $aProduse lactate acide
330 __ $aSmântâna
330 __ $aUntul (untul topit de oaie, untul topit de vacă)
330 __ $aBrânzeturi
330 __ $aCheagul şi folosirea lui
330 __ $aBrânza de vacă
330 __ $aBrânza telemea
330 __ $aCaş de Mănăştur
330 __ $aBrânza Năsal
330 __ $aCaşcaval (caşcaval de Dobrogea, caşcaval Cafas, caşcaval de Penteleu, caşcaval afumat de munte, păpuşi de caş)
330 __ $aBrânza de burduf
330 __ $aBrânză în coajă de brad
330 __ $aCaş (caşul afumat de munte, caşul felii)
330 __ $aUrdă
330 __ $aValoarea nutritivă a produselor lactate
330 __ $aLaptele de vacă
330 __ $aLaptele de oaie
330 __ $aLaptele de bivoliţă
330 __ $aLaptele acru
330 __ $aIaurt
330 __ $aLaptele de putină
330 __ $aJintiţa
606 __ $aAnimal domestic (produse zootehnice)
606 __ $aLapte (industrie)
606 __ $aBrânzeturi (sortimente şi forme)
606 __ $aProdus lactat (industria alimentară)
606 __ $aLapte (compoziţie şi proprietăţi) $b31-38
606 __ $aBucătărie românească $b18-31
606 __ $aUnt (tipuri şi forme) $b51-58
606 __ $aProdus alimentar tradiţional
675 __ $a637.14
675 __ $a637.25
675 __ $a637.35
686 __ $a63
700 __ $aCHINTESCU, GEORGE
920 __ $a42286
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 246885 / 246885 A Împrumut Da 63
2. 246884 / 246884 A Împrumut Da 63
3. 246881 / 246881 L Împrumut Da 63
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 2
L Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu