Studiu privind valorificarea subproduselor din procesarea fructelor din genul Prunus

Autor chat
Editura Alfa chat
Loc publicare Piatra-Neamţ
An 2024
Subiect Conservarea fructelor chat
Pâine (fabricare) chat
ISBN 9786066672863
Note Bibliogr. p. 68-73

66/P46; DL.II.1510

PAVEL, ANCA
    Studiu privind valorificarea subproduselor din procesarea fructelor din genul Prunus / Pavel Anca ; [referent științific: Dabija Adriana].- Piatra-Neamţ : Alfa , 2024.
    73 p. : il., tab., fig..    
    Bibliogr. p. 68-73
    CUPRINS Abstract3 Introducere6 1.Aspecte generale privind valorificarea produselor secundare din procesarea fructelor din genul Prunus9 1.1.Polifenoli,tehnologii de extracţie şi activitatea antioxidantă9 1.2.Ulei şi compuşi lipofili16 1.3.Proteine, peptide şi aminoacizi 21 1.4.încapsulare şi aplicare în pelicule active şi acoperiri27 1.5.Micotoxine, toxine, compuşi antinutriţionali şi reziduuri de pesticide 30 2.Studiu documentar privind valorificarea subproduselor fructelor genului Prunus36 3.Studiu privind obţinerea în condiţii de laborator a pâinii cu adaos de făină din sâmburi de caise 47 3.1.Introducere 47 3.2.Materiale folosite în experimentări49 3.3.Metode de analiză şi aparatură52 3.4.Rezultate şi discuţii65 Concluzii66 Bibliografie68.
    ISBN 9786066672863

    I Dabija, Adriana(referent științific)

    1. Conservarea fructelor
    2. Pâine (fabricare)

664.8:664.76

299 __ $aStudiu privind valorificarea subproduselor din procesarea fructelor din genul Prunus
975 __ $a664.8
955 __ $a1
200 __ $aStudiu privind valorificarea subproduselor din procesarea fructelor din genul Prunus $fPavel Anca $g[referent științific: Dabija Adriana] $bCarte tipărită
700 __ $aPAVEL, ANCA
702 __ $aDabija, Adriana $4referent științific
010 __ $a9786066672863
035 __ $a66/P46
035 __ $aDL.II.1510
675 __ $a664.8:664.76
686 __ $a66/69
606 __ $aConservarea fructelor
606 __ $aPâine (fabricare)
101 __ $arum
102 __ $aRomania
210 __ $aPiatra-Neamţ $cAlfa $d2024
215 __ $a73 p. $cil., tab., fig.
300 __ $aBibliogr. p. 68-73
330 __ $aCUPRINS Abstract3 Introducere6 1.Aspecte generale privind valorificarea produselor secundare din procesarea fructelor din genul Prunus9 1.1.Polifenoli,tehnologii de extracţie şi activitatea antioxidantă9 1.2.Ulei şi compuşi lipofili16 1.3.Proteine, peptide şi aminoacizi 21 1.4.încapsulare şi aplicare în pelicule active şi acoperiri27 1.5.Micotoxine, toxine, compuşi antinutriţionali şi reziduuri de pesticide 30 2.Studiu documentar privind valorificarea subproduselor fructelor genului Prunus36 3.Studiu privind obţinerea în condiţii de laborator a pâinii cu adaos de făină din sâmburi de caise 47 3.1.Introducere 47 3.2.Materiale folosite în experimentări49 3.3.Metode de analiză şi aparatură52 3.4.Rezultate şi discuţii65 Concluzii66 Bibliografie68
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 604371 / 604371 DL Depozit legal Da 66
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu