Autor | PAVEL, ANCA chat |
Editura | Alfa chat |
Loc publicare | Piatra-Neamţ |
An | 2024 |
Subiect | Conservarea fructelor chat |
Pâine (fabricare) chat | |
ISBN | 9786066672863 |
Note | Bibliogr. p. 68-73 |
Titlu | |
Titlu | Studiu privind valorificarea subproduselor din procesarea fructelor din genul Prunus |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664.8 |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Studiu privind valorificarea subproduselor din procesarea fructelor din genul Prunus |
Prima menţ. de resp. | Pavel Anca |
Urm. menţ. de responsabilitate | [referent științific: Dabija Adriana] |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | PAVEL, ANCA |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Dabija, Adriana |
Cod de legătură | referent științific |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786066672863 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66/P46 |
DL.II.1510 | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.8:664.76 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Conservarea fructelor |
Pâine (fabricare) | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Ţara de publicare sau producţie | |
Ţara de publicare | Romania |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Piatra-Neamţ |
Editura | Alfa |
Data publicării | 2024 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 73 p. |
Alte detalii fizice | il., tab., fig. |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p. 68-73 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | CUPRINS Abstract3 Introducere6 1.Aspecte generale privind valorificarea produselor secundare din procesarea fructelor din genul Prunus9 1.1.Polifenoli,tehnologii de extracţie şi activitatea antioxidantă9 1.2.Ulei şi compuşi lipofili16 1.3.Proteine, peptide şi aminoacizi 21 1.4.încapsulare şi aplicare în pelicule active şi acoperiri27 1.5.Micotoxine, toxine, compuşi antinutriţionali şi reziduuri de pesticide 30 2.Studiu documentar privind valorificarea subproduselor fructelor genului Prunus36 3.Studiu privind obţinerea în condiţii de laborator a pâinii cu adaos de făină din sâmburi de caise 47 3.1.Introducere 47 3.2.Materiale folosite în experimentări49 3.3.Metode de analiză şi aparatură52 3.4.Rezultate şi discuţii65 Concluzii66 Bibliografie68 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 604371 / 604371 | DL | Depozit legal | Da | 66 |