Autor | CASIAN, MARIAN VIOREL chat |
Editura | Alfa chat |
Loc publicare | Piatra Neamț |
An | 2015 |
Subiect | Industria alimentară chat |
Analize de laborator (industria alimentară) chat | |
ISBN | 9786066670524 |
Note | Bibliogr. p.189-190 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786066670524 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66/C28 |
DL.II.2528 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Ţara de publicare sau producţie | |
Ţara de publicare | RO |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Analize specifice în industria alimentară |
Alte informaţii la titlu | Auxiliar curricular de laborator |
Domeniul: industre alimentară | |
Calificare: tehnician analize produse alimentare | |
Numărul părţii | Vol. 1 |
Numele părţii | Material de învățare pentru clasa a XI-a |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Piatra Neamț |
Editura | Alfa |
Data publicării | 2015 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 190p. |
Titlu | |
Titlu | Analize specifice în industria alimentară : Auxiliar curricular de laborator Vol. 1 : Material de învățare pentru clasa a XI-a |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.189-190 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | CUPRINS 2 II - Efectuarea analizelor specifice în industria de morărit, panificaţie şi produse făinoase Capitolul 1 Recoltarea probelor pentru analize7 Capitolul 2 Analiza senzorială a materiilor prime din industria de morărit şi panificaţie14 2.1.Analiza senzorială a cerealelor14 2_2. Determinarea gradului de infestare a cerealelor18 2_5. Analiza senzorială a făinii22 2.4. Analiza senzorială a drojdiei de panificaţie26 2_5. Analiza senzorială a sării comestibile29 2-6. Analiza senzorială a apei31 Capitulai 3 Analiza senzorială a semifabricatelor din industria de -35 4 Analiza senzorială a produselor de panificaţie37 Capitoiel 5 Analiza fizico - chimică a materiilor prime41 5.1.Cerealele41 1.Determinarea umidităţii cerealelor41 2.Determinarea impurităţilor din masa de cereale47 3.Determinarea masei hectolitrice a cerealelor50 4.Determinarea masei a 1000 de boabe54 5. Determinarea sticlozităţii cerealelor57 5.2.Făina de grâu60 1.Determinarea fineţii (granulozităţii) făinii60 2.Determinarea cenuşii făinii63 3.Determinarea umidităţii fainii67 4.Determinarea acidităţii fainii70 5.Determinarea capacităţii de hidratare a fainii73 6.Determinarea conţinutului de gluten umed76 5.3. Drojdia de panificaţie79 1.Determinarea umidităţii drojdiei79 2.Determinarea capacităţii de dospire a drojdiei81 Capitolul 6 Analiza fizico - chimică a semifabricatelor84 1.Determinarea acidităţii semifabricatelor84 Capitolul 7 Analiza fizico - chimică a produselor de panificaţie ...87 1.Determinarea porozităţii produselor de panificaţie87 2.Determinarea umidităţii produselor de panificaţie90 3.Determinarea acidităţii produselor de panificaţie93 Modulul III - Efectuarea analizelor specifice în industria fermentativă Capitolul 8 Analiza senzorială a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria berii96 1.Analiza senzorială a orzului96 2.Analiza fizică a hameiului100 3.Analiza senzorială a mustului de malţ102 4.Analiza senzorială a berii104 Capitolul 9 Analiza fizico-chimică a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria berii107 1.Determinarea masei hectolitrice a orzului107 2.Determinarea umidităţii orzului110 3.Analiza fizico-chimică a malţului114 4. Determinarea durităţii totale a apei118 5. Determinarea durităţii temporare a apei120 6.Determinarea acidităţii apei121 7.Determinarea alcalinităţii apei123 8.Determinarea conţinutului de CO2 din bere125 9.Determinarea calității calităţii spumei129 10.Determinarea acidităţii totale a berii131 Capitolul 10. Analiza senzorială a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria vinului134 1.Analiza senzorială a strugurilor134 2.Asnaliza senzorială a mustului de struguri142 3.Analiza senzorială a vinului147 Capitolul 11. Analiza fizico-chimică a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria vinului156 1. Aliza uvologică (mecanică) a strugurilor156 2. Determinarea refractometrică a conţinutului de zahăr dn struguri161 Analiza fizico-chimică a mustului de struguri^...165 Determinarea zahărului total al vinului cu refractometrul 169 Determinarea acidităţii totale a vinului171 Determinarea concentraţiei alcoolice din vin173 Anexă 185 Pfanui de pregătire pentru Olimpiadă - aria curriculară Tehnologii, etapa naţională185 Bibliografie189 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Industria alimentară |
Analize de laborator (industria alimentară) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.02 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | CASIAN, MARIAN VIOREL |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Popa, Mihaela |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664.02 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 526663 / 526663 | DL | Depozit legal | Da | 66 |