Analize specifice în industria alimentară : Auxiliar curricular de laborator Vol. 1 : Material de învățare pentru clasa a XI-a

Autor chat
Editura Alfa chat
Loc publicare Piatra Neamț
An 2015
Subiect Industria alimentară chat
Analize de laborator (industria alimentară) chat
ISBN 9786066670524
Note Bibliogr. p.189-190

66/C28; DL.II.2528

CASIAN, MARIAN VIOREL
    Analize specifice în industria alimentară : Auxiliar curricular de laborator : Domeniul: industre alimentară : Calificare: tehnician analize produse alimentare.- Piatra Neamț : Alfa , 2015.
    190p..    
    Bibliogr. p.189-190
    CUPRINS 2 II - Efectuarea analizelor specifice în industria de morărit, panificaţie şi produse făinoase Capitolul 1 Recoltarea probelor pentru analize7 Capitolul 2 Analiza senzorială a materiilor prime din industria de morărit şi panificaţie14 2.1.Analiza senzorială a cerealelor14 2_2. Determinarea gradului de infestare a cerealelor18 2_5. Analiza senzorială a făinii22 2.4. Analiza senzorială a drojdiei de panificaţie26 2_5. Analiza senzorială a sării comestibile29 2-6. Analiza senzorială a apei31 Capitulai 3 Analiza senzorială a semifabricatelor din industria de -35 4 Analiza senzorială a produselor de panificaţie37 Capitoiel 5 Analiza fizico - chimică a materiilor prime41 5.1.Cerealele41 1.Determinarea umidităţii cerealelor41 2.Determinarea impurităţilor din masa de cereale47 3.Determinarea masei hectolitrice a cerealelor50 4.Determinarea masei a 1000 de boabe54 5. Determinarea sticlozităţii cerealelor57 5.2.Făina de grâu60 1.Determinarea fineţii (granulozităţii) făinii60 2.Determinarea cenuşii făinii63 3.Determinarea umidităţii fainii67 4.Determinarea acidităţii fainii70 5.Determinarea capacităţii de hidratare a fainii73 6.Determinarea conţinutului de gluten umed76 5.3. Drojdia de panificaţie79 1.Determinarea umidităţii drojdiei79 2.Determinarea capacităţii de dospire a drojdiei81 Capitolul 6 Analiza fizico - chimică a semifabricatelor84 1.Determinarea acidităţii semifabricatelor84 Capitolul 7 Analiza fizico - chimică a produselor de panificaţie ...87 1.Determinarea porozităţii produselor de panificaţie87 2.Determinarea umidităţii produselor de panificaţie90 3.Determinarea acidităţii produselor de panificaţie93 Modulul III - Efectuarea analizelor specifice în industria fermentativă Capitolul 8 Analiza senzorială a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria berii96 1.Analiza senzorială a orzului96 2.Analiza fizică a hameiului100 3.Analiza senzorială a mustului de malţ102 4.Analiza senzorială a berii104 Capitolul 9 Analiza fizico-chimică a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria berii107 1.Determinarea masei hectolitrice a orzului107 2.Determinarea umidităţii orzului110 3.Analiza fizico-chimică a malţului114 4. Determinarea durităţii totale a apei118 5. Determinarea durităţii temporare a apei120 6.Determinarea acidităţii apei121 7.Determinarea alcalinităţii apei123 8.Determinarea conţinutului de CO2 din bere125 9.Determinarea calității calităţii spumei129 10.Determinarea acidităţii totale a berii131 Capitolul 10. Analiza senzorială a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria vinului134 1.Analiza senzorială a strugurilor134 2.Asnaliza senzorială a mustului de struguri142 3.Analiza senzorială a vinului147 Capitolul 11. Analiza fizico-chimică a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria vinului156 1. Aliza uvologică (mecanică) a strugurilor156 2. Determinarea refractometrică a conţinutului de zahăr dn struguri161 Analiza fizico-chimică a mustului de struguri^...165 Determinarea zahărului total al vinului cu refractometrul 169 Determinarea acidităţii totale a vinului171 Determinarea concentraţiei alcoolice din vin173 Anexă 185 Pfanui de pregătire pentru Olimpiadă - aria curriculară Tehnologii, etapa naţională185 Bibliografie189.
    ISBN 9786066670524

    I Popa, Mihaela

    1. Industria alimentară
    2. Analize de laborator (industria alimentară)

664.02

010 __ $a9786066670524
035 __ $a66/C28
035 __ $aDL.II.2528
101 _0 $arum
102 __ $aRO
200 _0 $aAnalize specifice în industria alimentară $eAuxiliar curricular de laborator $eDomeniul: industre alimentară $eCalificare: tehnician analize produse alimentare $hVol. 1 $iMaterial de învățare pentru clasa a XI-a
210 _# $aPiatra Neamț $cAlfa $d2015
215 __ $a190p.
299 __ $aAnalize specifice în industria alimentară : Auxiliar curricular de laborator Vol. 1 : Material de învățare pentru clasa a XI-a
300 __ $aBibliogr. p.189-190
330 __ $aCUPRINS 2 II - Efectuarea analizelor specifice în industria de morărit, panificaţie şi produse făinoase Capitolul 1 Recoltarea probelor pentru analize7 Capitolul 2 Analiza senzorială a materiilor prime din industria de morărit şi panificaţie14 2.1.Analiza senzorială a cerealelor14 2_2. Determinarea gradului de infestare a cerealelor18 2_5. Analiza senzorială a făinii22 2.4. Analiza senzorială a drojdiei de panificaţie26 2_5. Analiza senzorială a sării comestibile29 2-6. Analiza senzorială a apei31 Capitulai 3 Analiza senzorială a semifabricatelor din industria de -35 4 Analiza senzorială a produselor de panificaţie37 Capitoiel 5 Analiza fizico - chimică a materiilor prime41 5.1.Cerealele41 1.Determinarea umidităţii cerealelor41 2.Determinarea impurităţilor din masa de cereale47 3.Determinarea masei hectolitrice a cerealelor50 4.Determinarea masei a 1000 de boabe54 5. Determinarea sticlozităţii cerealelor57 5.2.Făina de grâu60 1.Determinarea fineţii (granulozităţii) făinii60 2.Determinarea cenuşii făinii63 3.Determinarea umidităţii fainii67 4.Determinarea acidităţii fainii70 5.Determinarea capacităţii de hidratare a fainii73 6.Determinarea conţinutului de gluten umed76 5.3. Drojdia de panificaţie79 1.Determinarea umidităţii drojdiei79 2.Determinarea capacităţii de dospire a drojdiei81 Capitolul 6 Analiza fizico - chimică a semifabricatelor84 1.Determinarea acidităţii semifabricatelor84 Capitolul 7 Analiza fizico - chimică a produselor de panificaţie ...87 1.Determinarea porozităţii produselor de panificaţie87 2.Determinarea umidităţii produselor de panificaţie90 3.Determinarea acidităţii produselor de panificaţie93 Modulul III - Efectuarea analizelor specifice în industria fermentativă Capitolul 8 Analiza senzorială a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria berii96 1.Analiza senzorială a orzului96 2.Analiza fizică a hameiului100 3.Analiza senzorială a mustului de malţ102 4.Analiza senzorială a berii104 Capitolul 9 Analiza fizico-chimică a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria berii107 1.Determinarea masei hectolitrice a orzului107 2.Determinarea umidităţii orzului110 3.Analiza fizico-chimică a malţului114 4. Determinarea durităţii totale a apei118 5. Determinarea durităţii temporare a apei120 6.Determinarea acidităţii apei121 7.Determinarea alcalinităţii apei123 8.Determinarea conţinutului de CO2 din bere125 9.Determinarea calității calităţii spumei129 10.Determinarea acidităţii totale a berii131 Capitolul 10. Analiza senzorială a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria vinului134 1.Analiza senzorială a strugurilor134 2.Asnaliza senzorială a mustului de struguri142 3.Analiza senzorială a vinului147 Capitolul 11. Analiza fizico-chimică a materiilor prime, a semifabricatelor şi produselor finite din industria vinului156 1. Aliza uvologică (mecanică) a strugurilor156 2. Determinarea refractometrică a conţinutului de zahăr dn struguri161 Analiza fizico-chimică a mustului de struguri^...165 Determinarea zahărului total al vinului cu refractometrul 169 Determinarea acidităţii totale a vinului171 Determinarea concentraţiei alcoolice din vin173 Anexă 185 Pfanui de pregătire pentru Olimpiadă - aria curriculară Tehnologii, etapa naţională185 Bibliografie189
606 _0 $aIndustria alimentară
606 _0 $aAnalize de laborator (industria alimentară)
675 __ $a664.02
686 __ $a66
700 _0 $aCASIAN, MARIAN VIOREL
701 _0 $aPopa, Mihaela
975 _0 $a664.02
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 526663 / 526663 DL Depozit legal Da 66
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu