Conservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici

Autor chat
Editura Didactică şi Pedagogică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1963
Subiect Aliment vegetal (tehnologia conservării)
Chimie alimentară chat
Conservă (fabricare) chat

66; C.II.14580

IGNĂŢOIU, NATALIA
    Conservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici.- Bucureşti : Didactică şi Pedagogică , 1963.
    136p..

    1. Aliment vegetal (tehnologia conservării)
    2. Chimie alimentară
    3. Conservă (fabricare)

664.8.037

035 __ $a 66
035 __ $a C.II.14580
101 __ $arum
200 __ $aConservarea produselor alimentare prin frig $eManual pentru şcolile profesionale de ucenici
210 __ $aBucureşti $cDidactică şi Pedagogică $d1963
215 __ $a136p.
299 __ $aConservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici
606 __ $aAliment vegetal (tehnologia conservării)
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aConservă (fabricare)
675 __ $a664.8.037
686 __ $a66
700 __ $aIGNĂŢOIU, NATALIA
920 __ $a35798
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 53478 / 53478 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu