Metode de uscare a legumelor şi fructelor în gospodărie

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1977
Subiect Aliment vegetal (tehnologia conservării)
Chimie alimentară chat
Conservă (fabricare) chat
Deshidratare (conservarea alimentelor) chat

63; C.I.3675

PARASCHIV, ADRIANA
    Metode de uscare a legumelor şi fructelor în gospodărie.- Bucureşti : Ceres , 1977.
    88p.:fig..- (Ceres).

    I Bărtoi Horia
    II Bărtoi Horia(coautor)

    1. Aliment vegetal (tehnologia conservării)
    2. Chimie alimentară
    3. Conservă (fabricare)
    4. Deshidratare (conservarea alimentelor)

664.8.047:664.84+664.85

035 __ $a 63
035 __ $a C.I.3675
101 __ $arum
200 __ $aMetode de uscare a legumelor şi fructelor în gospodărie
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1977
215 __ $a88p.:fig.
225 __ $aCeres
299 __ $aMetode de uscare a legumelor şi fructelor în gospodărie
606 __ $aAliment vegetal (tehnologia conservării)
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aConservă (fabricare)
606 __ $aDeshidratare (conservarea alimentelor)
675 __ $a664.8.047:664.84+664.85
686 __ $a63
700 __ $aPARASCHIV, ADRIANA
702 __ $aBărtoi Horia
702 __ $4coautor $aBărtoi Horia
920 __ $a7234
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 146385 / 146385 C Împrumut Da 63
2. 146384 / 146384 F2 Împrumut Da 63
3. 146382 / 146382 L Împrumut Da 63
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
C Împrumut 1
F2 Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 3

Lăsați un comentariu