Conservarea, valorificarea şi controlul calităţii produselor hortiviticole : Manual pentru liceele agricole, specialitatea Horticultură, anul IV

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare Bucureşti
An 1971
Subiect Aliment vegetal (tehnologia conservării)
Chimie alimentară chat
Conservă (fabricare) chat

66; C.III.6389

GHERGHI, ANDREI
    Conservarea, valorificarea şi controlul calităţii produselor hortiviticole : Manual pentru liceele agricole, specialitatea Horticultură, anul IV.- Bucureşti : Ceres , 1971.
    156p..

    I Bogdan M.
    II Bogdan M.(coautor)

    1. Aliment vegetal (tehnologia conservării)
    2. Chimie alimentară
    3. Conservă (fabricare)

664.8(075)

035 __ $a 66
035 __ $a C.III.6389
101 __ $arum
200 __ $aConservarea, valorificarea şi controlul calităţii produselor hortiviticole $eManual pentru liceele agricole, specialitatea Horticultură, anul IV
210 __ $aBucureşti $cCeres $d1971
215 __ $a156p.
299 __ $aConservarea, valorificarea şi controlul calităţii produselor hortiviticole : Manual pentru liceele agricole, specialitatea Horticultură, anul IV
606 __ $aAliment vegetal (tehnologia conservării)
606 __ $aChimie alimentară
606 __ $aConservă (fabricare)
675 __ $a664.8(075)
686 __ $a66
700 __ $aGHERGHI, ANDREI
702 __ $aBogdan M.
702 __ $4coautor $aBogdan M.
920 __ $a6824
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 112631 / 112631 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
L Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu