Autor | OŢEL, ION chat |
Editura | Tehnică chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 1979 |
Subiect | Carne (procese tehnologice de prelucrare) |
Ambalare (alimente) chat | |
Conservă (fabricare) chat | |
Conservare (industria alimentară - produse animale) chat | |
Aliment de origine animală (tehnologia conservării) chat | |
Chimie alimentară chat | |
Note | Cartea se adresează lucrătorilor din fabricile de mezeluri, salamuri, conserve şi semiconserve din carne |
Bibliogr. p.419-423 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 66 |
C.II.21481 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnologia produselor din carne |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | Tehnică |
Data publicării | 1979 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 424p.:fig.,tab. |
Titlu | |
Titlu | Tehnologia produselor din carne |
Notă generală | |
Textul notei | Cartea se adresează lucrătorilor din fabricile de mezeluri, salamuri, conserve şi semiconserve din carne |
Bibliogr. p.419-423 | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Carne (procese tehnologice de prelucrare) |
Ambalare (alimente) | |
[nedefinit] | 122-131 |
Subiect | Conservă (fabricare) |
[nedefinit] | 304-410 |
Subiect | Conservare (industria alimentară - produse animale) |
[nedefinit] | 40-108 |
Subiect | Aliment de origine animală (tehnologia conservării) |
Chimie alimentară | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.91+637.5 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | OŢEL, ION |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 48002 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 161892 / 161892 | A | Împrumut | Da | 66 | |
2. | 161891 / 161891 | L | Împrumut | Da | 66 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|