Tehnologia produselor din carne

Autor chat
Editura Tehnică chat
Loc publicare Bucureşti
An 1979
Subiect Carne (procese tehnologice de prelucrare)
Ambalare (alimente) chat
Conservă (fabricare) chat
Conservare (industria alimentară - produse animale) chat
Aliment de origine animală (tehnologia conservării) chat
Chimie alimentară chat
Note Cartea se adresează lucrătorilor din fabricile de mezeluri, salamuri, conserve şi semiconserve din carne
Bibliogr. p.419-423

66; C.II.21481

OŢEL, ION
    Tehnologia produselor din carne.- Bucureşti : Tehnică , 1979.
    424p.:fig.,tab..    
    Cartea se adresează lucrătorilor din fabricile de mezeluri, salamuri, conserve şi semiconserve din carne
    Bibliogr. p.419-423.

    1. Carne (procese tehnologice de prelucrare)
    2. Ambalare (alimente)
    3. Conservă (fabricare)
    4. Conservare (industria alimentară - produse animale)
    5. Aliment de origine animală (tehnologia conservării)
    6. Chimie alimentară

664.91+637.5

035 __ $a 66
035 __ $a C.II.21481
101 __ $arum
200 __ $aTehnologia produselor din carne
210 __ $aBucureşti $cTehnică $d1979
215 __ $a424p.:fig.,tab.
299 __ $aTehnologia produselor din carne
300 __ $aCartea se adresează lucrătorilor din fabricile de mezeluri, salamuri, conserve şi semiconserve din carne
300 __ $aBibliogr. p.419-423
606 __ $aCarne (procese tehnologice de prelucrare)
606 __ $aAmbalare (alimente) $b122-131
606 __ $aConservă (fabricare) $b304-410
606 __ $aConservare (industria alimentară - produse animale) $b40-108
606 __ $aAliment de origine animală (tehnologia conservării)
606 __ $aChimie alimentară
675 __ $a664.91+637.5
686 __ $a66
700 __ $aOŢEL, ION
920 __ $a48002
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 161892 / 161892 A Împrumut Da 66
2. 161891 / 161891 L Împrumut Da 66
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu