Autor | MAYER-REITHOFER, ELISABETH chat |
Editura | M.A.S.T. chat |
Loc publicare | Bucureşti |
An | 2011 |
Subiect | Industria alimentară |
Lactate (industria alimentară) chat | |
Lapte (tehnologia prelucrării) chat | |
Produs lactat (industria alimentară) chat | |
ISBN | 9789731822365 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789731822365 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 636/637/M52 |
C.II.36336 | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Produse lactate |
Alte informaţii la titlu | Tehnologii şi reţete de obţinere |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Bucureşti |
Editura | M.A.S.T. |
Data publicării | 2011 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 110p.:foto. |
Titlu | |
Titlu | Produse lactate : Tehnologii şi reţete de obţinere |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Industria alimentară |
Lactate (industria alimentară) | |
Lapte (tehnologia prelucrării) | |
Produs lactat (industria alimentară) | |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 637.13 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 636/637/M52 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | MAYER-REITHOFER, ELISABETH |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Cod de legătură | traducere |
Autor secundar | Ghibelean Alexandra |
Cod de legătură | traducere |
Autor secundar | Ioan Teodora |
Titlu procesat (cu articole nehot. postfixate) | |
Titlu | 111625 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 509060 / 509060 | A | Împrumut | Da | 636/637 | |
2. | 488843 / 488843 | L | Împrumut | Da | 636/637 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|
L | Împrumut | 1 |
|