Produse lactate : Tehnologii şi reţete de obţinere

Autor chat
Editura M.A.S.T. chat
Loc publicare Bucureşti
An 2011
Subiect Industria alimentară
Lactate (industria alimentară) chat
Lapte (tehnologia prelucrării) chat
Produs lactat (industria alimentară) chat
ISBN 9789731822365

636/637/M52; C.II.36336

MAYER-REITHOFER, ELISABETH
    Produse lactate : Tehnologii şi reţete de obţinere.- Bucureşti : M.A.S.T. , 2011.
    110p.:foto..
    ISBN 9789731822365

    I Ghibelean Alexandra(traducere)
    II Ioan Teodora(traducere)

    1. Industria alimentară
    2. Lactate (industria alimentară)
    3. Lapte (tehnologia prelucrării)
    4. Produs lactat (industria alimentară)

637.13

010 __ $a9789731822365
035 __ $a 636/637/M52
035 __ $a C.II.36336
101 __ $arum
200 __ $aProduse lactate $eTehnologii şi reţete de obţinere
210 __ $aBucureşti $cM.A.S.T. $d2011
215 __ $a110p.:foto.
299 __ $aProduse lactate : Tehnologii şi reţete de obţinere
606 __ $aIndustria alimentară
606 __ $aLactate (industria alimentară)
606 __ $aLapte (tehnologia prelucrării)
606 __ $aProdus lactat (industria alimentară)
675 __ $a637.13
686 __ $a636/637/M52
700 __ $aMAYER-REITHOFER, ELISABETH
702 __ $4traducere $aGhibelean Alexandra
702 __ $4traducere $aIoan Teodora
920 __ $a111625
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 509060 / 509060 A Împrumut Da 636/637
2. 488843 / 488843 L Împrumut Da 636/637
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1
L Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu