Autor | TUDOR, LAURENȚIU chat |
Editura | Herris chat |
Loc publicare | București |
An | 2005 |
Subiect | Industria alimentară chat |
Carne (fabricare) chat | |
ISBN | 973870362X |
Note | Bibliogr. p.174-180 |
Titlu | |
Titlu | Tehnologii de obținere și procesare a cărnii |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 637.5 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Tehnologii de obținere și procesare a cărnii |
Prima menţ. de resp. | Tudor Laurențiu |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | TUDOR, LAURENȚIU |
ISBN | |
Număr ISBN | 973870362X |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | 636/637/T91 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 637.5 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Industria alimentară |
Carne (fabricare) | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Ţara de publicare sau producţie | |
Ţara de publicare | Romania |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Herris |
Data publicării | 2005 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 180 p. |
Alte detalii fizice | tab. |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p.174-180 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 564601 / 564601 | A | Împrumut | Da | 636/637 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
A | Împrumut | 1 |
|