Tehnologii de obținere și procesare a cărnii

Autor chat
Editura Herris chat
Loc publicare București
An 2005
Subiect Industria alimentară chat
Carne (fabricare) chat
ISBN 973870362X
Note Bibliogr. p.174-180

636/637/T91

TUDOR, LAURENȚIU
    Tehnologii de obținere și procesare a cărnii / Tudor Laurențiu.- București : Herris , 2005.
    180 p. : tab..    
    Bibliogr. p.174-180.
    ISBN 973870362X

    1. Industria alimentară
    2. Carne (fabricare)

637.5

299 __ $aTehnologii de obținere și procesare a cărnii
975 __ $a637.5
200 __ $aTehnologii de obținere și procesare a cărnii $fTudor Laurențiu $bCarte tipărită
700 __ $aTUDOR, LAURENȚIU
010 __ $a973870362X
035 __ $a636/637/T91
675 __ $a637.5
686 __ $a62/64
606 __ $aIndustria alimentară
606 __ $aCarne (fabricare)
101 __ $arum
102 __ $aRomania
210 __ $aBucurești $cHerris $d2005
215 __ $a180 p. $ctab.
300 __ $aBibliogr. p.174-180
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 564601 / 564601 A Împrumut Da 636/637
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
A Împrumut 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu